Почетна / Фудбал / Репрезентација

Урошевић: Јединствена прилика да носимо дрес Србије

Капитен репрезентације истиче да ће се Орлови у Панами потрудити да се са зимске турнеје врате са једном победом
ФОТО: И. Веселинов

Репрезентација Србије, састављена углавном од играча из Суперлиге Србије у петак у 01,00 одиграће против Панаме и другу пријатељску утакмицу на зимској турнеји.

После ремија без голова против Доминиканске Републике дуел у Панами биће прилика да се поправи утисак из првог меча који је завршен нерешено 0:0.

- Није било једноставно за игру. Не желим да било шта звучи као оправдање, али постојали су неки објективни фактори који су заиста утицали на коначан резултат - стварно је било претопло и самим тим врло тешко за кретање по терену, опет дошли смо из једне климе у другу, тек смо ушли из припрема у такмичарски меч. Ипак и поред свега тога свесни смо да је морало боље. Верујем да ћемо против Панаме имати више простора за игру, да ћемо колико толико бити свежији и уигранији па ће самим тим доћи и бољи резутат - рекао је капитен Слободан Урошевић за Танјуг, првотимац Партизана и освајач златне медље са омладинском репрезентацијом на Европском првенеству 2013. године.

Дефанзивац црно-белих истиче да је позив у репрезентацију схватио као велику част и привилегију. Као и остали играчи који се налазе на турнеји.

- Сви момци се осећају привилеговано што им се ето на овај начин указала јединствена прилика у каријери да носе дрес Србије. Свесни смо да се то после ове турнеје можда више никада неће догодити. Сјајно искуство. Сви смо захвални на позиву, као и Фудалском савезу који се изборио да ову турнеју организује на најбољи могући начин. Иако то вероватно није било једноставно због бројних околности - почетак клупских припрема, ситуација са епидемијом вируса КОВИД - 19 и слично. Од свега овога можемо само да имамо користи. Како ми, тако и наши клубови. Остаје да поправимо утисак против Панаме и да се колико год је могуће потрудимо да се вратимо у Србију са бар једном победом - закључио је Урошевић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
More, vracaj se ovamo sto pre, kakav si takav si, mi levog beka nemamo...Brezancic ziva muka. O desnom necu vise ni da pricam. Gledam ovog Miljka protiv Sileksa, ne znam da li da se smejem ili da placem...
007
A što nekad neko ne bi ponovo zaigrao od najmlađih do najstariji ako nastave u klubovima sa odličnim igrama. Može to i Urošević jer smo ionako tanki sa levim bekovima može Birmančević i Veselinović od mlađih ili Vukadinović koji je sjajan igrač al ga nisu pratili u Češkoj. Zato je u Napretku posebno u Vojvodini od skakao brzinom golovima i asistencija a a sa 28 g je u najboljim fudbalskim godinama i mogo bi da bude među 22 igrača u naredne 4 g
Lenjivac
Bravo Čaki,ceni to sto si tu dajte sve od sebe

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.