Почетна / Фудбал / Репрезентација

Столица остаје селектор младих, Лешњак добија млађе јуниоре

Упркос неуспешним резултатима у борбама за континенталну смотру 2021. биће продужена сарадња са досадашњим главнокомандујућим на клупи државног тима играча до 21 године
ФОТО: ФСС

Илија Столица остаће селектор младе репрезентације и у наредном циклусу квалификација за ЕП.

Упркос неуспешним резултатима у борбама за континенталну смотру 2021. биће продужена сарадња са досадашњим главнокомандујућим на клупи државног тима играча до 21 године.

Нове квалификације млада селекција почиње на пролеће или јесен следеће године, а право играња имаће генерације 2000. годишта и млађе.

Милан Лешњак предводио је с клупе омладинску репрезентацију Србије (играче рођене 2001. и млађе) све до прошлонедељне одлуке УЕФА да откаже ЕП због коронавируса.

Са Лешњаком је продужена сарадња пре него што се сазнало да напи јуниори неће играти завршну рунду квалификација за континенталну смотру.

Велике су шансе да ће досадашњем селектору омладинаца бити додељена млађа омладинска селекција (2003. годиште). 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mitar Konjarnik
Stolice, čoveče, dokle više? Imaš li imali časti i obraza? Kako te, bre, nije sramota od svojih prijatelja i poznanika, ako ne od ostalih ljubitelja fudbala.
Dušan
Ova generacija je izgubila od Rusije dva puta, Bugarske, Poljske igrala je nerešeno sa Estonijom i dva puta Letonijom! Zato je KRAJNJE VREME za promene i da posle lutanja sa Milovanovicem i Stolicom konačno dodje selektor sa idejom i vizijom pošto dosadašnji selektor to svakako nije!
Kosta
RESETOVANJE I NOVI POČETAK !!! Treba oterati sve igrače koji su igrali za mladu reprezentaciju u prethodnom periodu (Stevanović, Petrović, Ilić, Šehović itd. ) i dati šansu novim mladim igračima iz naše lige koji igraju za svoje klubove u Srbiji i koji su zaslužili šansu. NARAVNO I OBAVEZNO Stolicu sa njima koji je NAJODGOVORNIJI. Stolica nema znanja, dostojanstva ni ugleda jer nam menadžeri sastavljaju mladu reprezentaciju pa su nam i rezultati katastrofalni !!!
Otac
Zašto se niko is FSS ne oglašava povodom produžetka saradnje sa Stolicom koji je uništio mladu reprezentaciju, a bili su vrlo hitri i ekspeditivni kada je prethodni selektor Milovanović smenjen posle samo dve utakmice?
jovan
hocemo lintu.....kragujevac igra najlepsi fudbal u srbiji

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.