Почетна / Фудбал / Репрезентација

Тумбаковић позвао 30 играча за меч године!

Селектор Србије објавио је списак од 30 играча на које рачуна за дуел против Норвешке у баражу за пласман на ЕУРО, као и за мечеве Лиге нација против Мађарске и Турске
ФОТО: ФСС

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић објавио је данас списак играча за предстојеће утакмице у баражу за Европско првенство и у Лиги нација.

На списку су голмани: Марко Дмитровић (Еибар), Предраг Рајковић (Ремс), Емил Роцков (Мол) и Ђорђе Николић (Базел).

Одбрамбени играчи: Никола Миленковић (Фјорентина), Милош Вељковић (Вердер), Никола Максимовић (Наполи), Стефан Митровић (Стразбур), Страхиња Павловић (Монако) и капитен Александар Коларов (Интер).

Фудбалери средине терена: Дарко Лазовић (Верона), Мијат Гаћиновић (Хофенхајм), Саша Лукић (Торино), Филип Младеновић (Легија), Немања Максимовић (Хетафе), Немања Гудељ (Севиља), Марко Грујић (Ливерпул), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Немања Радоњић (Олимпик Марсеј), Душан Тадић (Ајакс), Адем Љајић (Бешикташ), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Филип Ђуричић (Сасуоло), Михаило Ристић (Монпеље), Филип Костић (Ајнтрахт) и Данијел Алексић (Башакшехир).

Нападачи: Александар Митровић (Фулам), Лука Јовић (Реал Мадрид), Душан Влаховић (Фјорентина) и Ђорђе Деспотовић (Рубин).

Србија ће играти у баражу за Европско првенство 8. октобра против Норвешке у Ослу, а после тога јој следе утакмице у Лиги нација, 11. октобра у Београду против Мађарске и три дана касније у Истанбулу против Турске.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boža
Treba da pozove bar još 20-ak, 30-ak igrača.... u stvari možda je bolje da pozove sve koji igraju u inostranstvu, pošto nije pozvao NI JEDNOG iz Srbije !!!
Sprdnja
Mqalo je 30. Makar 70 .
v1ad
Ok, ovo jeste za tri utakmice ali sta ce mu 4 golmana? Visak su jedan golman, Veljkovic, Pavlovic, Lukic, Gudelj, Aleksic, Ljajic, Vlahovic i Despotovic.
straja
Igraci su dobri...mozda i najbolji!!!Ali to nije i nece da bude DOBRA reprezentacija Srbije!!....ovo sto rekoh odavno se zna DA NAJBOLJI POJEDINCI NE CINE I NAJBOLJU CELINU. Ipak ovo je spisak "sbrda sdola"...autor cak nije ni spomenuo kojeg se kriterijuma drzao...uz cuveni ALIBI komentar "ova utakmica nije biti ili ne biti...samo jedan u nizu" o da da u nizu!
Hahahah
Unapred vec izgubljeno

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.