Почетна / Фудбал / Прва лига

Бивши играч Звезде на кормилу новог прволигаша из Панчева

На терену СРЦ Младост у Панчеву, фудбалери Железничара, новог прволигаша, почели су припреме за нову сезону
ФОТО: Б. Стојковски

Поред председника клуба Зорана Наунковића, прозивци су присуствовали, испред управе директор Ненад Бојковић, спортски директор Саша Радуловић и Предраг Санадер.

На првом окупљању било је 35 играча, са фудбалерима који су прошле сезоне носили дрес „дизелке” из града на Тамишу, а неколико новајлија ће ових дана приступити.

Председник клуба Зоран Наунковић, испред управе, поздравио је све играче, представио новог тренера Марка Перовића и упознао све о амбицијама клуба:

Нови тренер је Марко Перовић, познато фудбалско име коме желим много среће у раду и да ове сезоне остваримо заједнички циљ, да сачувамо место у Првој лиги. Припреме ћемо одрадити на својим теренима и у плану је и пут на Златибору где ћемо одрадити део припрема. Што се тиче тима који ће играти сви ћете имати  шансу да се наметнете кроз рад на тренинзима и контролне утакмице.

О новим именима у клубу спортски директор Саша Радуловић је истакао:

Сигурно ћемо се појачати са још неколицином играча са којима водимо разговоре и у наредним данима очекујем да заокружимо листу са новим именима. Очекује нас нимало лак посао, али сви заједно верујемо да можемо остварити још једну успешну сезону нашег клуба.

Нови тренер Марко Перовић има богату играчку каријеру, носио је дресове Црвене звезде, Војводине, Рада, био је интернационалац у Аустрији Беч, Наполију, Анкони и Пистојезеу.

Одиграо је и три утакмице у дресу репрезентације Југославије. После представљања и упознавања са фудбалерима, са сарадницима, помоћником Марком Андрејићем и тренером голмана Владимиром Растовићем и кондиционим стручњаком Предрагом Добрићем пред први тренинг упознао је играче са обавезама.

Дошао сам у клуб који има амбиције и после успешне сезоне пред свима нама заједно је нови циљ, да добрим радом и резултатима оправдамо очекивања управе и навијача. Жеља нам је да остваримо пласман у средини табеле. У наредних неколико дана боље ћу упознати екипу и играче, а тек после другог дела припрема на Златибору слика ће бити много јаснија око екипе која ће играти у Првој лиги – рекао је Марко Перовић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pančevac
A šta je sa trenerskom karijerom Perovića?
ččč
nema je!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.