Почетна / Фудбал / Прва лига

Нови Пазар убедљив против Динама, Златибор тројком гази ка елити (ВИДЕО)

Лидер Графичар ремизирао са Бачком у Београду
ФОТО: С. Жупљанин

Фудбалери Новог Пазара победили су данас на домаћем терену екипу Динама из Врања са 3:0, у утакмици 27. кола Прве лиге Србије.

Пазар је стигао до бодова головима Ертана Маровца у 26, Милоша Ђокића у 35. и Душана Живића директно из корнера у 39. минуту.

- Задовољан сам. Била је то фер и коректна борба, у којој су превагу, посебно у финишу првог полувремена, донели наши најискуснији играчи. После тога, рутински смо завршили посао - рекао је тренер Пазара Кенан Колашинац.

После некомплетног кола, Нови Пазар је и даље седми на табели са 39 бодова, док је Динамо на 10. месту са 34 бода.

- Знали смо да се у Пазару тешко освајају бодови. Пресудиле су нијансе и наше грешке у финишу првог дела сусрета, када смо примили и гол из корнера - оценио је помоћни тренер Врањанаца Никола Стојановић.

Нови Пазар ће у 28. колу гостовати Бачкој, а Динамо ће бити домаћин Земуну.

Семафор 27. кола Прве лиге:

Петак:

Будућност (До) - Раднички (Кг) 2:1 (Живановић 16, Бубало 81 - Никодијевић 90)

Субота;

Графичар - ОФК Бачка 0:0

Нови Пазар - Динамо 3:0 (Маровац 26, Ђокић 35, Живић 39)

Жарково - Златибор 0:3 (Шишков 22. аутогол, Вукић 79, Станковић 86)

Недеља:

17.30: Раднички (Пи) - Смедерево

17.30: Трајал - Синђелић

17.30: Земун - Кабел

17.30: Колубара - Металац

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZORAN
Fudbaleri u sledećoj setoni Super liga, košarkaši ABA 2 liga,... pozdrav iz Čajetine.
SS
Ajde Pazare, pozdrav iz Ivanjice
Ilija
Bravo plavi bravo majstori.
Nasa sela
"Prema poslednjoj informaciji o stanovništvu za naselje Čajetina (opština Čajetina, Zlatiborska oblast) (2011. godina), broj stanovnika iznosi 3 336, što je 0,05% od ukupne populacije Srbije."....Ivanjica megalopolis za Cajetinu...zbog koga se igra fudbal ?!
Tiosav
Kvota na Zlatibor u gostima protiv Zarkova bila 1,15, kao da dolazi Real sa Puskasom i Di Stefanom. Zarkovo igralo sa decom koju ce posle ova 4 kola da posalje u timove opstinske lige. Pametnom dosta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.