Почетна / Фудбал / Прва лига

Председник Златибора Радуловић: Напад у ложи у Смедереву, било и удараца

Златибор је и у пролећној сезони наставио са серијом нерешених игара. После ремија у Горњем Милановцу, и дуел на терену у Смедереву завршен је мирољубиво
ФОТО: З. Миловановић

Ово је чак 12. нерешени резултат екипе са планинске лепотице. На овој утакмици, међутим, било је и много нефудбалских догађаја.

- Знали смо да нас очекује тешка утакмица са дављеником из Смедерева и у принципу смо задовољни резултатом, имајући у виду да смо друго полувреме имали играча мање – премотава филм председник Вељко Радуловић.

- И поред коректне игре и односа између фудбалера Смедерева и Златибора, главни актер утакмице био је судија, очигледно је судио за неког трећег, тендециозним одлукама наносио је штету Златибору.

Посебну љагу на меч, како је нагласио Радуловић, бацио је догађај са почетка другог полувремена, кад је група навијача домаћина у ложи физички насрнула на чланове управе Златибора.

- Један члан нашег руководства добио је и ударце. Само присебношћу је спречен озбиљан инцидент. Било је готово невероватно непрофесионално понашање комесара за безбедност домаћина и делегата, али желим да изразим захвалност на људском и професионалном понашању председнику Смедерева, Зорану Лончару – каже Радуловић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fudbaler 1978.
U tekstu se pominje ,,davljenik,, misli se na FK Smederevo. Da im nije oteto deset bodova na osnovu sumnji za navodno namestanje utakmice protiv Novosadjana, Smederevo bi bilo u sredini tabele. Nadam se da ce pravda pobediti i Smederevu vratiti tih 10 otetih bodova. Svaki drugaciji ishod bio bi cist bezobrazluk. Tada bi i Novosadjani bili u samom vrhu i sigurno bi bili u Super ligi.
Smeh
A kad je namestao prosle sezone utakmice tad mu je savez bio dobar?
Sveta
Pa zar ljubo sekula nije komesar u smederevu?
Dušan Silni
Prepošteni Veljko, baš mi ga je žao... Šta ćemo sa tim, što su dotični "gospodin" Radulović i njegov član rukovodstva kojeg pominje da je dobio više udaraca (bio mrtav pijan u toj loži) vređali i provocirali iste te navijače, vređali sudije od samog početka utakmice?!?!? Njima je naravno uvek neko drugi kriv... Zapitajte se malo šta vi radite i kako se ponašate, neće vam škoditi...
Luciger_pk
Naravno svako ko je pijan na tribinama i vređa sudiju treba da dobije batine kakvo je to ponašanje sram ih bilo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.