Почетна / Фудбал / Прва лига

Трајал довео суперлигашког голмана, Елесин у Крушевцу

После одласка Стефана Стојановића експресно су Гумари пронашли новог чувара мреже
ФОТО: И. Веселинов

У Крушевац је стигао Владан Елесин (24), дојучерашњи члан суперлигаша Пролетера. Поникао је у школи Војводине, калио се у Новом Саду, Кабелу, Беочину, ЧСК Пивари...Жељан доказивања одабрао је Трајал.

Први мини-циклус припрема завршен је утакмицом два тима. Играло се два пута по 25 минута, виђена су четири гола, по два пута су погодили Осман и повратник Килибарда...

Задовољан сам после прве радне недеље, добро су се момци истрчали, играли између себе као да се боре за бодове. Види се да су се ужелели лопте и као награду добили су дан и по слободно. Сутра поподне почињемо нови циклус, који би требало да завршимо 28. фебруара, за кад смо планирали и прву контролну утакмицу, али још нисмо пронашли противника. Српсколигаши крећу касније, а многи су већ отишли у топлије крајеве – расписао је конкурс за првог ривала у 2020. години шеф струке Ненад Сакић.

Гумари су и јесенас имали проблема са повредама, због тога је тренер Сакић увео неке новине у тренажни процес.

За сада су сви здрави, нема повређених, надам се да ће тако и остати, иако је увек ризик промена подлоге. Тренутно радимо на вештачкој трави, у другој фази припрема, када кренемо са уигравањем екипе и серијом пријатељских утакмица, прећи ћемо на природну подлогу. Још није одлучено, где ћемо почетком фебруара, има више опција, а најважније је да имамо на располагању добар терен и противнике – јасан је Ненад Сакић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.