Почетна / Фудбал / Прва лига

Металац сјајан у Врању, порази Земуна и Смедерева код куће

За разлику од претхоних кола, гости су се гостили у четвртој рунди Прве лиге Србије
ФОТО: Архива Журнала

Дерби кола игран је у Врању, а Металац је у дуелу бивших суперлигаша очитао лекцију Динаму.

Гости из Горњег Милановца су имали предност после првог полувремена, али је Динамо изједначио у 56. минуту. Ипак, одмах је Металац изједначио, само минут касније гости су поново водили.

На крају, Металац је тријумф обезбедио трећим поготком, у 68. минуту. Динамо је успео да смањи резултат пет минута пре краја, али то је било све од њих.

Земунцима је цветају руже на старту Прве лиге. Истакли су кандидатуру за повратак у елиту, наглашавао је то и тренер Ратко Достанић, али су у Горњој вароши пораз доживели од Жарковаца.

У колони бодови код Смедереваца и даље стоји „кромпирић”. Нови пораз нанео им је тим из београдског предграђа, Будућност из Добановаца.

Звездина филијаја Графичар боље игра код куће него на страни. На помоћном терену „Рајко Митић” Графоси су остварили и другу победу, овога пута против Колубаре.

Нови Пазар је на мала врата остао у другом рангу такмичења, а старт је одличан за њих. Забележили су другу победу, против до овог кола максималног Трајала, и то после преокрета.

Пироћанци су били надомак другог тријумфа, водили су против Златибора до прек крај сусрета, али су Чајетинци успели да изједначе и освоје бод.

Семафор четвртог кола Прве лиге Србије:
Динамо (Вр) – Металац 2:3 (М. Поповић 56, Стевановић 85. једанаестерац –Катанић 19, 57, 67)
Графичар – Колубара 3:0 (Гаврић 28, 52, Марјановић 85)
Кабел – Синђелић 1:0 (Владић 55. једанаестерац)
Нови Пазар – Трајал 3:1 3:1 (Селимовић 23, Делимеђац 80, Пејаковић 89 – И. Јовановић једанаестерац 22)
Раднички (П) – Златибор 1:1 (Побулић 29 – Тодоровић 86)
Смедерево – Будућност (Д) 0:2 (Добријевић 60, Лалић 83)
Земун – Жарково 0:1 (Аничић 52)
ОФК Бачка – Раднички 1923 1:1 (Крстић 74 - Петровић 90+3)
Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dzaba
Dzaba drzava milionskim iznosima pomaze klubove po provinciji i gradi im stadione, opet ce da prezive Zarkovo, Dobanovci, Sindjelic i ostali koji nemaju ni kuceta ni maceta, a razni Smederevci, Pirocanci, Kragujevcani... sa stadionima koje je finansirala cela drzava ima da ispadnu.
?!?!?!
@ Dzaba - У том случају, свака част за коментар. Делимо мишљење 1111%. Велики поздрав!
Dzaba
Nemaju ministre, gradonacelnike i slicne drzavne sluzbenike u svojoj upravi, niti im je drzava u bilo kom periodu od 1945. naovamo izgradila stadion ili ispeglala neki milionski dug. Za razliku od mnogih klubova sirom Srbije.
Прикажи још одговора
misa tumbas
Graficar I Zarkovo peti i sesti na tabeli !!! nedao bog da jedan od njih udje u Superligi...to bi bio cirkus
Staja
Mnogo manji cirkus nego trenutno Proleter Novi Sad, Radnicki Nis i Radnik Surdulica, na primer...
Wertz
Нема шта, што јес` - јес`: и назови коментар, и логика и писменост су ти 101% на нивоу индивидуе чијим си се именом потписао...
Mile
Ko uzme bodove u Pazaru taj ce i bit prvi
Fkm gm
Gde su sad gospoda iz vranja sa 20 bodova vise...
Fk metalac
Pa di ga je Antić da prijupitam sta bi ovo danas
Lane
Bravo Smederevo,redjaju sve pobedu za pobedom,stize karma od prosle sezone.Nepostojeci penali,golovi u dubokoj nadoknadi,igra se dok Smederevo ne postigne gol,to sve detalji iz prosle sezone.Pozdrav iz Pozege.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.