Почетна / Фудбал / Прва лига

Миленко Костић изнервиран тврдњама Мирка Поледице: Неко ће кривично да одговара!

Миленко Костић, власник Компаније Ауто Чачак, био је, како каже, изненађен неистинама и нетачним подацима којима се служио Мирко Поледица
ФОТО: М. Ристић

Видимо се на суду – биле су прве речи Миленка Костића.

Манипулише и обмањује чачанску и српску фудбалску и спортску јавност. Никада није показао жељу и вољу да се служи истином, глуми невештог „хуманитарца“ и спасиоца. Срамно!

Власник компаније која запошљава 1.500 људи категоричан је да неће дозволити да се било ко игра именом познате „ауто куће“, још мање да трпи личне увреде.

Платићу ревизоре који ће да испитају пословање Борца од 1992. године до данас. Нека се на стубу срама нађу имена свих људи који су Борац довели до дна. Надлежни органи ће утврдити ко се служио незаконитим радњама.

Подсећање на 2013. годину и истицање уговора о спонзорству још више је разљутило Костића:

Тражио сам од тадашњег градског руководства 12 милиона динара на годишњем нивоу за измирење плата запослених у клубу, одржавање терена, измирење текућих обавеза. То је и тада био мањи износ од средстава које поједине општине из буџета издвајају за трећелигаше. Добио сам одговор да су нашли боље решење. Данас је, претпостављам, свима јасно да сам некоме био сметња у стварању организационо стабилног и моћног клуба.

Наставио је Костић са још тежим оптужбама:

Појединци би морали погнуте главе да шетају улицама Чачка. Нећу одустати док надлежни државни органи не утврде чињенично стање, а грађани сазнају истину. Изгледа да је многе у тадашњем саставу руководства баш погодила моја тврдња о сумњиво потрошених 360 милиона динара за изградњу стадиона. Зар још недовршени управна зграда и источна трибина вреде толико? Добро знам одакле ветар дува, нећу одустати све док Чачани не сазнају имена људи који провидно потурају кукавичје јаје, кривца траже на погрешној адреси...

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kale
Da li ste prodajom igraca kada si ti bio u klubu prijavili jedan transfer ili ste u aktovkama nosili pare kuci. Ti i Slobodan Ilic. Svakoj si se političkoj partiji priklonio to govori kakav si covek. Ajde sad lepo da platis sve pa posle vodi ovaj novi ProovoBorac .
Tako je
Provo Borac u najniži rang (beton liga), svima za nauk i pamet!?
Buđoni
Pa ti ċeš prijatelju prvi... Veljo vas je sve amnestirao, ali on je sad na periferiji, tako da... crno vam se piše.
Upućen
Ti ćeš prvi da odgovaraš!!! Koliko si para oprao preko kluba, ti najbolje znaš!!!
Jovan
Ne treba velika pamet i svetske revizorske kuce,nego uplatnice i izvod s racuna Kosticeve firme i FK Borac..lako ce se utvrditi,da li je po sponzorskom ugovoru sve i ispostovano...Drugo je pitanje,dal se Kole"dognam..prodam",preracunao i izvrdao skupu igracku,koja se zove fudbalski klub...
Drops
Ma kaki niko nu nista neće!?? On ih sve drži u šaci!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.