Почетна / Фудбал / Прва лига

БЕЖАНИЈА У НАЈНИЖЕМ РАНГУ, КОЛУБАРА У ПРВОЈ ЛИГИ - Шурбатовић: Услишићемо молбу Београђана

Бежанија моли ФСС за разумевање јер због финансијске ситуације није у могућности да игра Прву лигу - каже Шурбатовић
ФОТО: Н. Неговановић

Молба Бежаније биће услишена, прописи – испоштовани. То је порука Јована Шурбатовића, генералног секретара Фудбалског савеза Србије, што практично значи да ће Колубара у новој сезони играти прволигашке мечеве, а дојучерашњи прволигаш у бољи живот да крене из најниже лиге...

- Добили смо званични допис у којем Бежанија моли ФСС за разумевање јер због финансијске ситуације није у могућности да игра Прву лигу. Извршни одбор Фудбалског савеза Србије сходно овлашћењима донеће данас одлуку о попуни Прве лиге на основу критеријума о финансијским и инфраструктурним могућностима клубова – потврдио је Шурбатовић.

Генералног секретара ФСС питали смо и где ће Бежанија наставити да се такмичи – у Српској или лиги најнижег ранга.

- Бежанија би требало да се такмичи у најнижем рангу, али пре те одлуке, ФСС прослеђује дисциплинским органима захтев за процес због неиспуњавања такмичарских услова.

Поставља се питање и ко ће уместо Колубаре играти у Српској лиги...

- У току дана, после седнице ИО ФСС и Извршни одбор ФС Београда састаће се и одлучити о осталим попунама – закључио је генерални секретар ФСС.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Murat
Sta je sa igracima Bezanije
Šumadija
Nzm. iz kog razloga Kolubara pre imt-a, ali ne znam zašto neko u predhodnim komentarima pomenu, slogu iz požege i trepču, logično je da je Kolubara ušla jer je iz srpske lige Beograd, znači samo su se rotirali, tačnije bežanija se spustila u beogradsku zonu, iz drugog u četvrti rang takmičenja i tako Kolubara uskočila iz trećeg u drugi rang, stepojevac opstao u trećem rangu, a turbina upala u treći rang...
Mare
Pa Kolubara ima veeellliiikiiii interes da udje u profesionalnu ligu jer slavi 100 godina a tada UEFA se lepo zna opruziti. Malo podele kolaca sa "ostecenima" i svima dobro
Rio Bravo
Pa o rotaciji i pričam Sloboda iz srpske u zonu,posto je iz zlatiborskog okruga normalno da Budućnost ide onda u srpsku...ali ne to vazi za bg...ovamo u unutrašnjosti je zakon jacega
Ogi
Ulazi Kolubara jer ima stadion sa reflektorima,pokriva se jedna tribina.I na tom stadionu ce i mlada reprezentacija igrati.I Kolubara klub koji slavi 100godina postojanja zasluzuje da igra.Sve najbolje popularnim "rudarima"!!!
the truth
nova info jeg da novi pazar je novi clan prve lige...
Možda udje i Brodarac?
Po tabeli od prošle sezone, kao drugoplasirani bi trebao da udje IMT u PLS, ali ne znam da li im je to interes...?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.