Почетна / Фудбал / Прва лига

Инђија у баражу за попуну Супер лиге, Крагујевчани промашили три пенала (ВИДЕО)

На мегдан трећепласираном тиму Прве лиге ће Динамо из Врања, који је славио у Бачкој Паланци (1:0) и завршио такмичење као 14, први меч 22. маја у Инђији, реванш 26. у Врању
ФОТО: М. Спасојевић

Ко ће на мегдан 14-пласираном из Супер лиге Динаму из Врања у одлучујућу битку за елиту - одлучили су пенали у Инђији.

После 90 минута игре пред око 3.000 навијача на семафору је стајало 1:1, стрелци су били играчи са бројем 10 на леђима. Предност Радничком из Крагујевца донео је Јован Лукић у 23. минуту, а домаћин је изједначио голом Срђана Димитрова у 41. минуту.

До краја није било голова па су одлучили ударци са креча.

Стрелац јединог гола за домаћина Димитов отворио је серију и - промашио.

А, онда је кренула црна серија тима из срца Шумадије. Са 11 метара редом су неуспешни били Тодоровић, Ковачевић и Грбовић.

За то време на другој страни погађали су Илић, Рогач и Андрејић. На крају 3:0 после пенала, укупно 4:1, па сада Инђија зна и коме ће на мегдан, прво 22. маја дочекује Динамо, а реванш је 26. у Врању.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karaica Ivanjica
Bravo za Indjiju. Rekao sam da su igrali najlepsi fudbal u Prvoj ligi. I zasluzuju ulazak u Super ligu. Pregazice Dinamo kao plitak potok. Pozz iz Ivanjice i srecno!!!!
Qwe
Menjajte termin nece biti ni upola kao danas u Inđiji
Qwe
Jel znas ti koliko je Vranje daleko od Inđije
Филт
Не могу да кажем да термин није битан,али је пресудна воља навијача да бодре свој клуб на гостовању.Крагујевчани су јуче у великом броју дошли у Инђију,зато су и биле попуњене трибине.
Marko Pavlović
Sa Bačkom!
Riff Raff
Andrejić zadnji penal za Inđiju
Tranzicija
Steta, kragujevcani bi sigurno razdrmali ovu ucmalu Super ligu. Ovako svejedno da li ce Indjija, Dinamo, Backa ili neko cetvrti.
Pbb
Vazno da ostalih grupa ima...na desetine hiljada
RFC
Tako je, ipak mislim da je bolje da udje Indjjija sa prosecnim brojem gledaoca po utakmici 92. Nije to problem samo sa Kragujevcom nego svuda u Srbiji, ljudi se loze na rezultate i uvek ce biti tu kada treba da se igra Evropa, borba za ulazak u veci rang, titula itd... Obraza nigde, ljubavi nigde, ali zato kada se igra prva liga ili neka veca utakmica, e tu smo svi, tad svi volimo klub... Mentalitet drzave Srbije je nula.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.