Почетна / Фудбал / Прва лига

Каква је судбина Жарка Лазетића и Телеоптика после испадања у Српску лигу?

Шок тереапија у виду смене Милана Ристића и ангажовања Жарка Лазетића није била довољна за очување прволигашког статуса
ФОТО: В. Марковић

Нови шеф струке Жарко Лазетић допринео је да Телеоптик живне, али било је прекасно да се обезбеди опстанак.

Незахвално је сад причати о испадању, био сам ту последњих пет утакмица, када је већ било много тога изгубљено. Није пријатно, али као што се каже, важно је да устанеш кад паднеш – каже Лазетић.

Одважио се да каже „да” у моментима када би многи рекли „ни у лудилу” и на старту тренерског позива, када је о сениорима реч, показао да самоувереност руши све препреке.

– Кад смо се договарали око ангажовања нико није постављао питања везана за опстанак. Партизан је показао да рачуна на мене и зато сам потписао на две године. Осмислили смо стратегију, а своди се на то да се такмичимо, побеђујемо, напредујемо и избацимо што више играча за први тим.

Већ се увелико комбинује ко би од играча из филијале могао да буде прекомандован међу црно-беле.

Партизан се бори за место које води у Лигу Европе, сви у клубу фокусирани су на резултате и тек кад се заврши Супер лига биће речи о тој теми. Сви играчи Телеоптика били су на скенеру и све зависи од стручног штаба црно-белих – јасан је Жарко Лазетић.

Оптичари ће тренирати до краја маја, а потом следи одмор. У припремном периоду младом стручњаку ће селекција играча бити у првом плану, да одабере момке у које ће имати апсолутно поверење.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Ko bi mogao da bude prekomandovan u prvi tim Partizan? Iz tima koji je upravo ispao u Srpsku Ligu?! Jel' ovo bio ozbiljan komentar ili je neka satira u pitanju? Pa, niko naravno! O cemu pricate?! Ccc... pa bas hoce da nas kompletno uniste. Ja drugi komentar na ove nebuloze nemam.
Луциано
То што се испало разлог је Ристић и партизан .мислим да је партизан требало више да учини на останку телеоптика у првој лиги .и мислим да због трошкова у првој лиги телеоптик испао у београдску лигу .такмичење у првој лиги је веома значајно за младе играче и шта значи рекли су ми да играмо и развијамо ђладе играче за први тим па ваљда ти млади ће се боље развијати у јаким такмичарским утакмицама него у слабијим .треба оформити групу младих играча који би се играма у телеоптику као штампана плоча у меком модерном уређају имплементирали у први тим партизана .у телеоптику већ има кокир..Новић..чермељ..влалукин..Новић..Бабовић..Шишковић и др. Који би качим радом прешли у први тим
Karlo Veliki
Uprava i deo prethodne na duzi rok klub su pretvorili u rusevinu. Ona se ne moze preko noci renovirati i osposobiti za vrh lige a jos manje Evropu. Revitalizaciju stanja ne moze izneti onaj koji je stanje stvorio. Davati odresene ruke Milosevicu je rizican potez jer, iza njega ne stoje timski rezultati i iskustvo. Repezentacija je nesto drugo. Ostanak Milosevica ima smisla samo ako mu se ugradi pejsmejker u vidu "profesora Ivice Osima" iza ledja, radi savremene i kavalitetne selekcije i daleko boljih fizickih priprema. Tek u trecoj fazi Savo moze da ugradjue svoje ljudske kvalitete radi kreiranja hemije iz svlacionice. Prvi koji moraju da odu su Vucelic i Vazura. Bez njih, i da niko ne dodje, klub bi bio jaci. Sadasnji tim ostankom Stojkovica, Ivanovica, Zdjelara, Valientea,. te Markovica,Pavlovica,Djerleka, Sehovica i Stevanovica, uz dolazak d.beka, zadnjeg veznog, pleja i spica(Mudrinski ili..)moze da bude dobra osnova za dugorocan rad. Ne rezultati odmah, vec strpljenje.
jug
"k veliki" 1000% upravu !
Calvin Harris
Daj bre Karlo koji Mudrinski,on je okoreli c...nin. Plus,nema kvalitet za ozbiljan klub,da ima sada bi igrao u Zvezdi. To je kao da si predlozio da dovedemo Savica za stopera.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.