Почетна / Фудбал / Прва лига

Новопазарци одговорили Трајалу: Новајлија у прволигашком друштву ненавикнут на прави фудбалски амбијент

Поводом виђења спорних момената са утакмице Нови Пазар – Трајал, од стране Владана Гашића, председника крушевачког клуба, у Новом Пазару, благо речено, влада неверица
ФОТО: И. Веселинов

Сви у Новом Пазару су затечени и не могу да се отму утиску да је Владан Гашић гледао једну, а сви остали другу. Због тога се и огласио Управни одбор Новог Пазара.

„Како се за седам дана два клуба поново састају у Новом Пазару нисмо имали намеру да се оглашавамо и стварамо непотребну тензију пред тај дуел, али Владан Гашић је, у медијском обраћању, изнео низ увредљивих и апсолутних неистина на које морамо да одговоримо.

Истакао је гостопримство од стране нашег руководства, а онда на сраман начин и то побио свим осталим наводима.

Оваквим наступом првог човека Трајала директно се покушава утицати на Судијску организацију и ФСС, што код нас ствара оправдан страх од начина на који ће бити дељена правда на утакмици са Бечејом 1918, посебно у новом одмеравању снага са Трајалом, али и на свим наредним мечевима нашег клуба.

Нови Пазар се јесенас, са недовољно конкурентним саставом, много пута нашао на удару судијских неправди, имали смо више него довољно разлога да бурно реагујемо тим поводима, а нисмо то чинили.

Ћутали смо и после прве утакмице два клуба у Крушевцу у којој је домаћин до бодова дошао, девет минута пре краја, голом којем је претходио очигледан прекршај над нашим играчем.

Кад смо јесенас губили неке утакмице на Градском стадиону нико није имао ни најмању замерку на понашање наших играча и публике, а сад кад смо формирали тим који квалитетом игре ствара проблеме и фаворитима, сад нисмо добри домаћини.

Испада да је у Новом Пазару све у најбољем реду само кад се одавде носе бодови.

Очигледно је да је Трајал као новајлија у прволигашком друштву ненавикнут на прави фудбалски амбијент, јер никако другачије се не може објаснити извор њиховог незадовољства.

О фотографијама на којима се виде повреде играча Трајала једино што можемо да кажемо је да нису никакав корпус деликти.

Сваки фудбалер који са онаквим степеном повреде заврши утакмицу заслужује само честитке.

Права истина је да је тренер гостију заменио двојицу играча на полувремену из тактичких разлога, а трећег на почетку наставка због повреде задње ложе.

Да није било непристојних гестова капитена Трајала Милана Гашића не би ни дошло до компликовања ситуације.

Својим понашањем испровоцирао је публику, која није реаговала на три прста која је показао у њеном правцу, већ на непристојне покрете лактом и хватање за међуножје.

Нови Пазар поседује снимке на којима се јасно види ко је иницијатор спорних дешавања, али у циљу добрих међуклупских односа и смиривања тензија с тим материјалом неће излазити у јавност, осим у случају да из Трајала наставе са неоснованим прозивкама и оптужбама” - каже се у саопштењу Управног одбора Новог Пазара.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ха! Ха! Ха!
Па добро, Трајал је новајлија у прволигашком друштву. А сада ће тај Нови Пазар поново да буде "новајлија" у српсколигашком друштву...
Skorobać Cvetko
Gašiću, Gašiću, treba da revidiraš! kako si mogao da okriviš Novi Pazar za bilo što?! Novi Pazar je poznat po bon-tonu i civilizovanom ponašanju publike i uprave. Tamo nikada nije bilo ni jednog ekscesa! Odakle tebi takve informacije?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.