Почетна / Фудбал / Прва лига

ПЛС: Инђија убедљива против Телеоптика, Трајал бољи од Слободе

Инђијци су славили са 4:1, док су Крушевљани са 2:1 тријумфовали против Ужичана
ФОТО: М. Спасојевић

Фудбалери Инђије победили су са 4:1 Телеоптик у гостима у мечу 27. кола Прве лиге Србије. Инђијци сада имају 50 бодова и трећи су на табели, док су Оптичари 14. са 22.

Телеоптик је у деветом минуту повео преко Јована Кокира, а онда су уследила четири гола гостију. Два је дао Бадара Бађи, а по један Михајло Бањац и Небојша Иванчевић.

 

У другом мечу дана Трајал је у Крушевцу са 2:1 савладао Слободу.

Домаћи тим је повео већ у шест  минуту преко Оусмана Маронга, да би у 29. Крушевљани дуплирали предност преко Ивице Јовановића. Гости из Ужица су у 83. минуту смањили предност преко Ивана Петровића, који је погодио са беле тачке за коначних 2:1.

Трајал после 27 одиграних мечева има 35 бодова и 10. је на табели, док еј Слобода претпоследња са 17.

Семафор 27. кола Прве лиге Србије:

Субота:

ТСЦ – Раднички (Кг) 2:0 (Ровчанин 10, Милићевић 43)

Бечеј – Борац 0:0

Јавор – Будућност (До) 1:0 (Марковић 90)

Жарково – Нови Пазар 2:0 (Рајић 68, Лукић 80)

Недеља:

Телеоптик – Инђија 1:4 (Кокир 9 – Бађи 45, 87, Бањац 50, Иванчевић 73)

Трајал – Слобода 2:1 (Маронг 8, Јовановић 29 – Петровић 83. пенал)

Понедељак:

15.00: Златибор – Синђелић (Бг)

17.00: Металац – Бежанија

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realno..
Realno ova liga je lakrdija,odnosno sistem...Zasto?Umesto da su druga liga i nizi rangovi razvojni...odnosno lige sa sto vise utakmica,iz kojih bi dobijali svezu krv,mlade igrace..savez je napravio da se takmicenje zavrsava sredinom aprila sa ubrzanih 30 kola zbog baraza i za vecinu klubova clanova takozvane prve lige to je ujedno i kraj takmicenja do pocetka nove sezone krajem avgusta.Sto je dovelo da im sezona u godini traje 5 meseci a 7 se pripremaju ili ne igraju fudbal,sto je fatalno za fudbalere toliki vremenski razmak bez takmicarskog igranja.Secamo se da je druga liga u srecnija vremena kad je brojala 20 klubova i 38 kola,ponekad izbacivala igrace koji su odmah postajali standardni u nasim najvecim klubovima,pa cak i reprezentativci..a nivo treninga,spremnost igraca se nije toliko izmedju prve i druge lige kao sada.Mi mozda nemamo kvalitet da nam druga liga broji 20 klubova,neka ostane 16 ali nek sistem bude kao u najacoj samo bez deljenja bodova na kraju redovnog dela.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.