Почетна / Фудбал / Прва лига

У Јавору су сви играчи на продају, али Ивањичани и даље желе у Супер лигу

Снег и мраз оковали су стадион крај Моравице, али у просторијама Јавор Матиса велика живост. Навијачи долазе да се интересују о плановима у прелазном року, али за сада одговора нема
ФОТО: М. Јелисавчић

Тренутно су у Ивањици само одласци у питању јер су голман Ђогатовић и штопер Амановић напустили Ивањицу, а што се долазака тиче постоје само најаве да ће лидер прволигашког каравана појачати редове са неколицином добрих играча.

Није тајна да за неколицину играча Јавора постоји нтересовање других клубова, али за сада све је то у најавама.

Један од ретких играча Јавора који је зимску паузу провео у Ивањици је штопер Марко Колаковић. Заменик кепитена са нестрпљењем очекује наставак борби за бодове.

Пред нама је паклено пролеће.За пласман у елиту много је кандидата, па нас очекује жестока борба – каже  Колаковић.

Трка за пласман у елиту је неисвесна, јер више клубова с правом конкурише за прва два места. Прво место на крају јесење сезоне треба да потврдимо у наставку такмичења, имамо снеге и квалитета да се експресно вратимо у елиту, где нам је, по свему, и место.

Незванично се сазнаје да у прелазном року Јавор спрема више појачања. За сада се у клубу о томе ћути, а зна се да ће припреме почети 15. јануара. Према програму рада, први део биће обављен у Ивањици, а наставак, највероватније, у старој бази, у Охриду.

Није тајна ни да за више играча Јавора велико интересовање показују други клубови, а после речи председника Драгана Лазовић да су „сви играчи за продају” треба очекивати буран прелазни на стадиону крај Моравице.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milan
Markovic i Petkovic su bolji igraci od vecine stranaca u Zvezdi i Partizanu. Imaju sjajan pregled igre, dobru tehniku i osecaj za prostor. Kada se tome doda da su u prvoj ligi dali najvise golova ne znam sta jos treba da urade da bi bili primeceni u nasem fudbalu.
AP
Bravo za komentar!Valjda ce se neko iz superlige osvestiti i uzeti ovu dvojicu koji su odlicni u poredjenju sa mnogim superligaskim igracima
Radovan
Za Petkovica ce se tek cuti. Nije cudo sto je dao toliko golova ima urodjen osecaj za gol i uvek je tamo gde je lopta, stalno je u sansi.
Zoki
Pa prodajte Markovica i Petkovica i uzmite dobru lovu!
Yes
Opasan i da da gol al i da ga namesti
Milojica
Ne damo Markovica sta cemo bez njega..palite.. nismo imali ovakvog igraca.sad ocete da nam ga uzmete
Прикажи још одговора
Joca SAMO PARTIZAN
Realno Markovic i Petkovic zajedno u Partizan da nastave gde su u Javoru stali!!!
Shomy CZV
Markec je igracina rasan golgeter.ne da ga javor.klasa igrac
Tako je
Markovic i Petkovic su odlicni! Realno bi bilo da odu u Partizan ili drugi Superligaski klub! Odlicni igrači!
PFC
Vazura reaguj sada, nemamo para za skupa pojacanja ali verujem da je Petkovic bolji od svakog inostranog igraca koji bi dosao u Partizan!!!!
Vajda
Nema Bajo Partizan ni za Petkovica
Nju
Donesi bre obestecenje u Javor pa pali gde hoces

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.