Почетна / Фудбал / Прва лига

Кикс лидера Јавора у Ивањици, Секулић у надокнади донео победу Бечеју (ВИДЕО)

Фудбалери Бечеја направили су велико изненађење победивши Јавор у гостима голом у четвртом минуту судијске надокнаде
ФОТО: Прва лига Србије

Јавор је до скоро био лидер каравана, избио је на врх после победе над Жарковом 7:1, па се чинило да ће Бечеј бити само још једна "рецка" у низу.

Нарочито је све вукло ка томе после брзог вођства и гола Петковића у 4. минуту.

Ипак, Бечејци су брзо узвратили, после само десетак минута је погодио Кнежевић. Домаћи су нападали, јурили победу, а шок их је стигао у надокнади, лопта је прелетела штопера домаћих, дошла до Секулића, који је примио на груди на 12 метара, спустио и матирао из волеја Ђогатовића за славље Бечејаца.

Семафор 19. кола Прве лиге Србије:

Субота:

Јавор Матис – Бечеј 1918 1:2 (Петковић 4 - Кнежевић 13, Селулић 90+2)

Недеља:

13.00: Бежанија – Борац    

13.00: Жарково – Инђија    

13.00: Златибор – Трајал

13.00: Будућност (До) – Слобода

13.00: Металац – ТСЦ

13.00: Синђелић (Бг) – Телеоптик

Понедељак:

13.00: Нови Пазар – Раднички (КГ)

 

 

 

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

IC
Idemo dalje Javore. Desava se...A provokatori iz Lucana ,Cacka Milanovca iz okolnih sela... Jedite sira,al pazite da se ne zagrcnete. Igrace se Super liga!
Lucani
Naravno al u Lucanima,mozda i evropa opet
Saban Saulic
Nema nista Rajkoòo od vaseg veseljaaa.Ni Trajal nece pobediti ako ih ne puste uostalom jaci su od Beceja hahahahaha
Kako da ne
Ma najbolje je da igra Javor Srpsku ligu tamo ga ne bi krali.Nevalja Super liga nevalja Prva liga samo se Javoru krade kada gubi,kada pobedi sve ok.Obija se o glavu surovanje sa Toncevim
Omco
Ljuljaj gazi svaku kao danas
45
Ljuljaj, Javore’

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.