Почетна / Фудбал / Прва лига

Председник Трајала о преузимању Напретка: Уморан сам више од тих небулоза...

Волим Напредак, као и сви Крушевљани, и волео бих да што пре изађе на европску сцену. Има успешно руководство и прижељкујем да Мишковић остане на челу клуба – каже први човек „гумара”
ФОТО: Р. Стевановић

У граду под Багдалом, већ извесно време, актуелна је прича да Владан Гашић, председник Трајала, најзаслужнији што се клуб на чијем је челу није угасио, жели да преузме Напредак.

Све је додатно „подгрејала” сеоба „гумара” на Градски стадион и оставка првог човека  крушевачког суперлигаша Марка Мишковића...

Уморан сам више од тих небулоза, а колико год се трудио да ме не дотичу, искрено, погађају ме. Зар није нормално да се, после гашења „14. октобра”, суноврата бивољског Борца, сви радују што је Трајал избегао ту судбину? Што је почео да напредује и после 20 година вратио се у Прву лигу. Зар није за понос и добитак за крушевачки фудбал да има два клуба у савезном рангу? Осим Београда и Новог Сада нико тиме не може да се похвали...

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kole
Trajaces kolko i ova Vlast, a onda opet nazad!!! Odakle pare za vodjenje kluba?!
petar
Krusevac je dovoljno veliki i bogat grad da moze da iznese 2 dobra kluba. Krusevac je jedan od 4 (ostali su BG,KG,NI) industrijska centra i najjaci turisticki centar u Srbiji, to je grad sirokih bulevara, biciklistickih staza, sportskih terena, banja i planina. Mogu oni to da finansiraju. ja im zelim od srca sve najbolje jer bih voleo da se nas fudbal podigne. Miskovic je napravio glupost ostaviti momke u sred sezone tako se ne radi.
Djani
Hahahaha sa freske alal ti vera
Keramičar
Ciji li je ovaj Gašić?
Zna se
i alal mu vera
vazduplohov
Da si vernik prepozno bi ga sa freske

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.