Почетна / Фудбал / Прва лига

Незапамћен скандал у Ужицу: Незадовољни играч хтео да се физички обрачуна са тренером, овај закључан у клубу чекао полицију!

Незадовољан статусом, Немања Кнежевић са тројицом пријатеља покушао да се физички обрачуна са тренером. Закључан у канцеларији, шеф струке сачекао долазак полиције
ФОТО: М. Јелисавчић

Спортска јавност Ужица остала је затечена после саопштења које се појавило на клупском сајту.

Не памти се да је у деведесетогодишњој клупској историји, фудбалер Слободе покушао да се физички обрачуна са тренером, што је био циљ Немање Кнежевића, који је до Милана Босанца желео да дође у пратњи тројице познаника.

Обавештен о Кнежевићевим намерама, Босанац је, закључан у канцеларији, сачекао долазак интервентне једнице МУП-а и спортског директора Божидара Опачића.

Немања Кнежевић је летос дошао у Слободу из Јeдинство Путева. Против Радничког 1923, у Крагујевцу, ушао је у игру у 18. минуту и био замењен у полувремену. За утакмицу са Новим Пазаром није био у протоколу.

- То је, изгледа, био разлог да покуша да истера неку своју правду - каже тренер Милан Босанац.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 20. август. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Antilegenda
Zašto bi ovo trebalo da nas iznenadi, kada trenutna vlast i politički establišment dobar deo svog uticaja i i političke snage zasniva na operacijama sličlnih batinaša, koji obezbeđuju skupove, prete medijima, krstare crnim džipovima po manjim mestima u kojima se organizuju lokalni izbori, batinaju neistomišljenike? Generalno, čitavo društvo toleriše i romantizuje ovakve bezmozgoviće još od 80 - tih godina prošlog veka. Pogledate televizijsku ponudu medija sa nacionalnom frekvencijom i sve vam jasno. Ovaj će ili u zatvorsku ćeliju ili na HAPPY televiziju u neki od novih reality programa.
докон поп и јариће крсти
Послати их да праве друштво Јагодини...
polako
Treba ispitati dobro pravi motiv, mozda su se zavadili i zbog neke zenske
ue
bosanas je dobio otkaz zato sto je izvredjao knezevica na treningu a nemanja je napustio klub sam
Eu
A Nemanja je poste dečko?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.