Почетна / Фудбал / Прва лига

Подела плена у Ивањици на старту Прве лиге, Металац однео бод (ВИДЕО)

У другом полувремену друга прича, Јавор је нападао и стварао шансе, погодио и стативу, али гости су успели да сачувају бод
ФОТО: М. Јелисавчић

Јавор Матис – Металац 1:1 (1:1)

Ивањица - Стадион: Јавора. Гледалаца: 500. Судија: Дејан Трифковић (Београд). Помоћници: М. Караџић и Г. Богићевић. Жути картони: Ђогатовић, Миловановић, Цуцкић (Јавор Матис), Анђић, Кецап (Металац). Стрелци: 1:0 Петковић у 22, 1:1 Ровчанин у 38. за Металац.

ЈАВОР МАТИС: Ђогатовић, Долмагић, Јосовић, Миловановић, Марковић, Дерек, Колаковић, Петковић, Амани (од 56. Шевић), Цветковић, Цуцкић.

МЕТАЛАЦ: Костић, Милекић, Врањанин, Ровчанин, Анђић, Грбовић (од 77. Савић), Кецап (од 76. Чумић), Илић, Мијајловић, Шарац, Кораксић (од 60. Томић).

 

Дерби је оправдао очекивања, по идеалном времену ривали су приказали борбену и квалитетну игру. У првом полувремену доминација гостију, диктирали су игру и пшретили, док је с друге стране млади састав Јавора стрпљиво чекао шансу. Указала се у 22. минуту када је расположени Јосовић идеално асистирао, а млади нападач Петковић рутински послао лопту у мрежу.

Предност Јавора као да је дала елана играчима Металца, стезали су обруч око гола домаћина и у 38. минуту Ровчанин је шутирао, лопта погодила неког од играча Јавора и преварила голмана Ђогатовића.

У другом полувремену друга прича, Јавор је нападао и стварао шансе, погодио и стативу, али гости су успели да сачувају бод.

Семафор 1. кола Прве лиге Србије:

Петак:

Јавор - Металац 1:1 (Петковић 22 - Ровчанин 38)

Субота:

17.30: Раднички (Кг) - Слобода

17.30: Синђелић (Бг) - ТСЦ

17.30: Златибор - Жарково

Недеља:

17.30: Бежанија - Трајал

17.30: Будућност (До) - Бечеј

17.30: Нови Пазар - Телеоптик

Понедељак:

20.00: Борац - Инђија

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sule
Nema ljutnje jaci su Srpskoligasi i Zlatobor nas gazi sta drugo reci
Gledjica
Najbolje resenje je fuzija sa Prilikama,ili Rapidom iz Medjurecja hahahaha
Ostatija
Pa ograda ce sama pasti za koji mesec pa ce se ulaziti opusteno bez preskakanja
Opp
Pa zato je potrebna Srpska liga i onda mogu da igraju deca iz grada za dzabe ionako dovode balvane mada i oni prime godisnje 3-4 plate
Opa
Manjeg mesta a vise zlobnih,pakosnih kao i ljubomornih ljudi nisam video. Cim mu dete ne igra vredja klub a ulaznicu nikada nije kupio vec preskace ogradu. Toliko
Doka
Istina

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.