Почетна / Фудбал / Прва лига

Варваринцима прекипело, Управа доноси одлуку о иступању из Прве лиге!

После неправди које је варварински прволигаш доживео и преживео у овој сезони, а посебно током пролећа, кап која је прелила чашу толеранције, канула је у Београду, на утакмици са Синђелићем
ФОТО: М. Спасојевић

Одлично прво полувреме одиграли су Варваринци, водили су голом Марушућа, погодили пречку и имали још неколико прилика, а онда се „разиграо” судија Ђорђе Максимовић, коме су, у сваком тренутку, на исти начин, асистирали помоћници Драган Перановић из Шајкаша и Илија Ловре из Новог Сада.

Максимовић је измислио казнени ударац за домаћина, мада су и објективни извештачи домаћина видели да је Жерјав однео прво лопту, а врхунац је био победоносни гол Синђелића у финишу, кад се стрелац налазио у офсајду дубоком четири метра!

Тешко су фудбалери Темнића поднели судијски сценарио, поготово што су и помоћници имали активну улогу, па један није спуштао заставицу, а други је није подизао као да је тешка тону.

Поседали су Варваринци по терену, одбијајући да наставе да буду део овог водвиља, који је био све, само не смешан.

Желели су да напусте терен, али су на инсистирање председника Дарка Бранковића и тренера Драгана Ђорђевића наставили фарсу до краја.

Судија Максимовић искористио је прилику и да осакати Темнић за наредне мечеве, па је искључио капитена Томића, а парне картоне доделио још двојици штопера Радовановићу и Жерјаву, па је питање кога Ђорђевић уопште има да супротстави Новом Паразу у среду.

Све је било баш тако – каже генерални секретар Славољуб Благојевић.

После меча је председнику Дарку Бранковићу указана хитна медицинска помоћ због скока притиска и још је под контролом лекара. Сви из Темнићеве експедиције смо огорчени, али и резигнирани сазнањем да смо немоћни у борби, јер се све унапред већ зна, и ко ће у виши ранг и ко мора да испадне. Постоје индиције да су нека лица у полувремену претила играчима домаћина да морају да добију по сваку цену. Њима свака част, и фудбалерима Синђелића је било непријатно.

Дарко Бранковић је поднео оставку на све функције у Темнићу. Истакао је да не жели више да буде део свега овога, јер „Темнић троши новац приватника, а не као клубови који дугују милионе држави, морају, по нечијој одлуци, да остану у лиги”.

По његовим речима Темнић могу слободно да избаце у Српску лигу или у зону, а нека остали наставе да играју између себе.

Хитно је заказана седница Управног одбора, са само једном тачком дневног реда – иступање из Прве лиге Србије!

Симптоматично је да је Темнић три пута овог пролећа поражен из казнених удараца, против Пролетера, Будућности и Синђелића.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uros
Drugovi moji a zaboravljate kako ste zapoceli ovu sezonu? Kako ste demonstrirali silu? Zaboravljate da ste vi nudili pare bas za ovu tekmu da bi ostali u ligi? Nece bata Kokeza za vas vise da zaleze!!!!!!! Ko jamu drugom kopa sam u nju upada
gropn II
kada su pre 3,4 godina lokalni pomoravski kauboji vrsljali po takmicenjima, demonstrirali silu, bilo je sve OK ! i za vas vazi (kao i za Covica) I NAD POPOM IMA POP !
Posmatrac
Ima jedna izreka koja kaze ‘ Ko o cemu, kurva o postenju ‘ Ne valja sada Temnicu kada se dosudi penal protiv njih, ma je li ? Predsedniku mucenom pozlilo, jadnicak, a sta cemo sa namestenim utakmicama koje je igrao sa Jagodinom i Vranjem 2x , sram vas bilo sve zajedno, skandal je koliko se i sta namesta, ali vi nemate nikakvo pravo glasa jer ni vi niste cvecke, naprotiv daleko od toga. Istupite iz lige ionako niste za taj rang. Sto se tice golova, penal je diskutabilan mozda, mada je bilo kontakta, a sto se tice tog famoznog gola iz ‘ ofsajda ‘ , o njemu nema ni trunke sumnjivosti, kucajte draga gospodo po internetu i nadjite snimak, videcete da je igrac Sindjelica krenuo sekund nakon udarca njegovog saigraca izbegavsi time ofsajd i nakon toga sam smestio loptu u mrezu neometano dok su igraci Temnica pozirali i kukali na sudiju. Da nisu mahali rukama nego pratili igraca sad bi mozda imali bod vise.
delca
nije to za dzabe i vi ste to isto radili u srpskoj ligi tada kada su sudije terali na vasu vodenicu niste istupali iz lige sta je sa klubovima koje su po vasem nalogu iste te sudije upropastili
niki
da se kladimo da ce ipak ostati? svi samo dizu frku, a niko nista konkretno da uradi....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.