Почетна / Фудбал / Прва лига

ПЛС: Наставља се борба за елиту, победе Динама, Пролетера и Металца

Одиграни су мечеви 22. кола Прве лиге Србије
ФОТО: М. Јелисавчић

ДИНАМО – БЕЖАНИЈА 3:1 (1:1)

Стрелци: Башановић у 3. за Бежанију, Ранђеловић у 16, М. Стевановић у 54. и Сурака у 67. за Динамо.

Стадион Јумко у Врању. Гледалаца: 1500 . Судија: Милан Илић (Ћуприја). Помоћници: Чедомир Андрејић (Крушевац), Стефан Војнић (Бољевац). Жути картони: Стојановић, Јеремић, Башановић (Бежанија).

ДИНАМО: Ђурић, Станкови, Недељковић, Вукајловић (од 25. Карапанџић), Ранђеловић, Милановић (од 45. Христић), Зуцовић (од 55. Миловановић), Стојковић, М. Стевановић, Д. Стевановић, Сурака.

БЕЖАНИЈА: Крунић, Колунџија, Стојановић, Радовановић, Буснић, Јеремић, Гојков, Башановић, Смиљанић (од 70. Милошевић), Шушњар (од 58. Десанчић), Петровић.

 

За разлику од првих 45 минута, фудбалери Динама су, у другом делу, искористили две прилике и успели да дођу до још једне победе у борби за пласман у елиту.

За само 180 секунди игре, Бежанија је преко Башановића дошла до предности. Ранђеловић је са 15 метара упутио снажан шут по земљи и погодио мрежу „лавова“ за изједначење – 1:1.

Гости су понови били у прилици да поведу, али Башановић је послао лопту поред гола. Две шансе Динамо је имао у 25. и 28. минуту. После корнера М. Стевановића, Зуцовић за мало није био прецизан, а касније и Сурака.

Домаћин је у наставку заиграо боље, у 54. минуту, Карапанџић је центарирао М. Стевановићу, који са седам метара  послао лопту у мрежу - 2:1.

Ранђеловић је, у 67. минуту, снажним ударцем са 20 метара, уздрмао пречку, а одбијену лопту одлично је искористо Сурака за коначних 3:1.

Бежанија је имала прилике у 80. и 85. минуту, али Ђурић је био на висини задатка.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

HNK Bačka 1901
Iako bi mi bilo drago, kao jednom Vojvodjaninu, da Proleter NS udje u super ligu, mislim da je to ipak malo verovatno. Čak iako izbore plasman pitanje je koliko bi bili zainteresovani da igraju viši rang i verovatno bi prepustili svoje mesto 3-plasiranom timu, kao što je to učinio BASK prepuštajući Novom Pazaru ulazak u super ligi
HNK Bačka 1901
Živi bili pa videli. Tada bi u super ligi imali jedan "zdrav" gradski derbi u Novom Sadu, a ne kao ovaj" Beogradski-Večiti derbi" gde se zbrajaju razbijene glave a na zabijeni golovi
Novi Sad pa Beograd
Proleter ce igrati superligu,nemoj da brines! Niko nema vecu zelju od njih,i da znas da uz Metalac i Tsc finansijski odlicno stoje,bolje od polovine superligasa.Igrace na stadionu Vojvodine!
Šž
Vranjanci prave stadion iz evropskih fondova!!!
Realan
Dragi NN, kao što sam i naveo u svom komentaru jedini klubovi koji INFRASTRUKTURNO, i ono najvažnije što nisi primetio, FINANSIJSKI mogu igrati super ligu su Metalac GM i TSC Bačka Topola. Šta znače dobri stadioni Novom Pazaru, Slobodi, Radničkom KG... kada jedva sklapaju kraj sa krajem, a neki samo što nisu bankrotirali. Kada imate para stadion niče preko noći, bukvalno...
HNK Bačka 1901
Pravi primer toga je Fk Jagodina koja ima jedan od najboljih stadiona u prvoj ligi, ali su u takvoj finansijskoj situaciji da ne mogu opstati ni u ovom rangu a kamoli da se nadaju višem rangu. Ne igraju utakmice stadioni, već igrači, a igrači su plaćeni, pa ko ima pare imaće i kvalitetnije igrače i bolje rezultate itd... ukratko para vrti tamo gde burgija neće!!!
HNK Bačka 1901
Naravno ne mora da znači kad neki klub zaredja par dobrih rezultata da je iste te utakmice namestio ali se mora priznati da teleoptik u zadnje vreme vrlo često pobedjuje a sama činjenica da je usko povezan sa Partizanom dodatno uliva sumnju u regularnost. Sledeći vikend u Vranju dolazi dvojka, tj TSC pobedjuje Dinamo!
Posmatrac
Nije Vam dobar rezultat meca Novi Pazar - Teleoptik

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.