Почетна / Фудбал / Прва лига

Ђилас на припремама са Партизаном, Шеховић и Влалухин у Телеоптику

Фудбалери Телеоптика јесенас нису блистали на прволигашкој сцени. Таленат су потврдили тек у финишу када су одржали часове фудбала Пролетеру (4:0) и Бежанији (3:0)
ФОТО: В. Марковић

Податак да су „оптичари” од 17 голова, чак седам постигли у последња два кола и најбоље сведочи о томе да је реализација једна од бољки због које зимују тек на 12. позицији.

У првом делу такмичења остварили смо један циљ, да што више играча припремимо за први тим. Црно-белима ће бити прикључени Трнић, Јовић, Цуцин, Нишић, Бирманчевић и Јовановић. Видећемо ко ће да се избори да остане, о томе одлучује шеф Партизана – каже тренер Милан Ристић.

„Бебе” на пролеће очекују жестоке борбе за опстанак, а стручни штаб планира да се, у значајној мери, ослони на децу из свог погона.

Током припремног периода кроз тренинге ћемо да тестирамо велики број потенцијалних новајлија и ако неко одушеви нећемо имати проблем да му понудимо уговор. Сада је мало специфична ситуација, главни циљ биће опстанак и до њега ћемо покушати да дођемо са нашом децом.

Партизанова фабрика талената почеће припреме 15. јануара, али још није познато да ли ће форму брусити само у Београду.

Прозивку сам заказао за понедељак, а следећа два дана играчи ће на ВМА бити подвргнути детаљним лекарским прегледима. Потом следи жесток темпо. Постоји могућност да, од 31. јануара до 7. фебруара, боравимо у Будви, али то још није договорено. Ако не отпутујемо, у том периоду играчи ће боравити у карантину у „Земунелу” – каже Ристић.

За сада су клуб напустили Богуновић и Катанић, а извесно је да ће бити још одлазака. Искусни офанзивац Владимир Ђилас, позајмљен од Партизана, припремни период одрадиће са црно-белима, али ће и на пролеће бити на располагању тренеру филијале.

На прозивци ће се појавити и запажени тандем из Омладинске школе Партизана. Реч је о бековима Златану Шеховићу (2000) и Јовану Влалукину (1999).

Обојица су перспективни играчи, навијачи и ривали имаће прилику да се у то увере – поручио је Ристић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Branko
Odlicno...odlicno. Kako je ovaj petardas (kakav bombas, kakvi bakraci) krenuo, ne bih se cudio da ode kod Mustafe Hasanagica i predlozi mu da se reaktivira.
Budalet'na Nursac
Ko pere pare preko ovog Djilasa, on je i dalje član Partizana?
Deki
Ekipa koja je glavna na jugu je dovela Djilasa tj. glavni na jugu Janjicari....Koji im daje procenat od Plate
Optika
Auuuuu,pa ne mogu da verujem ko nam trenira najtalentovaniju decu ! Ova fotografija govori više od reci. Treneri na klupi koji bi treabalo da vaspitavaju klince i uče ih u svakom pogledu,koliko se može videti na ovoj fotografiji jedu za vreme utakmice. Dokle smo mi doterali ? Ovo je stašno,ponižavajuće i poražavajuće !
Srdjan
Djilas??????
Marko
Kakve igrače Partizan ima,stvarno svaka čast.Đilas,Đuričković,Solomon,čika Ilić,Miletići,Ćirković,Antonov,El Monir su igrači pred kojima je velika karijera i svetla budućnost.Treba ih što više forsirati,jer sa njima u Ligi Evrope je sve moguće a u prvenstvu Partizan bi bio nepobediv.U odlučujućem derbiju sa Zvezdom očekujem njihov vrhunac.
Kakva varka malog Marka
Taj "cika" Ilic jednim potezom resava utakmicu samo sto klinac filozof poput tebe to ne zna. Mirno bre da stojis cim cujes samoglasnik "I".

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.