Почетна / Фудбал / Прва лига

ПЛС: Телеоптик у серији, после Тополчана, пали и зелено-бели

Телеоптик полако плови ка мирној луци. Осокољени победом против ТСЦ-а, „оптичари” су у окршај са Инђијом ушли са великим амбицијама, а већ током првог дела било је јасно да ће узети меру још једном фаворизованом ривалу.
ФОТО: И. Веселинов

ТЕЛЕОПТИК - ИНЂИЈА 2:1 (2:0)

Стрелци: 1:0 Чермељ у 19, 2:0 Јовановић у 44, 2:1 Ахчин у 65. минуту.

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик. Гледалаца: 400. Судија: Борко Мијајловић (Кончарево) . Помоћници: Милан Пешовић (Краљево) и Милан Пашалић (Рашка).

ТЕЛЕОПТИК: Трнић, Цуцин (од 82. Крстић), Чубрило, Јовић, Врањанин, Шишков, Јовановић (од 65. Илић), Нишић, Ђилас, Бирманчевић (од 65. Ђурић), Л. Чермељ.

ИНЂИЈА: Јеверичић, Николић, Ахчин, Почуча, Никодијевић, Вујасин (од 46. Врашчановић), Србијанац (од 46. Ковачевић), Мојсиловић, Млађовић, Рогач (од 76. Ђокић), Бјеличић.

 

Зелено-бели су запретили већ после седам минута надигравања. Вујасин је шутирао са велике удаљености, али Трнић се није дао надмудрити.

Изабраници Милана Ристића вођство су обезбедили на истеку 19. минута: Лука Чермељ извео је слободан ударац са 20 метара, лопта је прелетела живи зид, а Јеверичић био немоћан. Голман зелено-белих, међутим, сјајно је интервенисао, у 34. минуту, после покушаја Цуцина.

„Оптичари” су и стотинак секунди касније имали лепу прилику. Јовановић је асистирао Ђиласу који је упутио солидан ударац, али лопта се обила од Млађовића.

Инђија је могла да анулира предност Партизанове филијале два минута пре одласка на одмор. Никодијевић се нашао у доброј прилици, али шутирао је поред гола.

Казна за промашај стигла је у наредној акцији, талентовани Нишић је, сјајним ударцем упослио младог Страхињу Јвановића, којем није било тешко да удвостручи предност и учини да домаћини на одмор оду мирније.

 „Плави” су наставили да контролишу дешавања на терену, а у шестом минуту другог дела Филип Јовић је, из сјајне позиције, жестоким ударцем, уздрмао пречку.

Истицао је сат надигравања када је добру прилику прокоцкао Бирманчевић: изборио се за лопту пред голом гостију и чинило се да ће после ударца завршити иза леђа Јеверичића, али одлетела је преко пречке.

Ахчин се, у 65. минуту, потрудио да завршница буде неизвесна. Ефектним ударцем матирао је Трнића и учинио да се зелено-бели понадају да би могли макар до бода.

Само пет минута касније, Чермељ са велике удаљености није био прецизан, а најбољу прилику за промену резултата, у последњем тренутку прокоцкао је Илић, после асистенције Ђурића промашио је гол.

Семафор 10. кола Прве лиге Србије:

Петак:

Телеоптик – Инђија 2:1 (Чермељ 19, Јовановић 44 – Ахчин)

Субота:

14.30: ТСЦ – Будућност

14.30:  Металац – Динамо

14.30: Синђелић – Раднички (П)

14.30: Јагодина – Пролетер

Недеља:

14.30: Раднички 1923 – Слобода

14.30: Нови Пазар – Темнић 1924

Понедељак:

14.30: ЧСК Пивара – Бежанија

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gox
Kako je Indjija igrala protiv Bsk_a, nepravedno pobedili, igraci Bsk_a posedali na travu u znak protesta. E pa Indjijo pravda je dostizna...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.