Почетна / Фудбал / Прва лига

Шемсовић: Док сам у Новом Пазару нико неће моћи да нам диктира и поставља услове, па ни Вусљанин!

За Нови Пазар је финиш прелазног рока био берићетан, али и изненађујући. Стигла су четворица новајлија, а неочекивано је прекинута сарадња са једним од најискуснијих, Ирфаном Вусљанином
ФОТО: М. Антић

Дошли су Јован Јовановић (32), Дени Павловић (24) и Урош Степановић (24), док се млади Мехмед Авдић (19), после интензивних покушаја да пронађе клуб у иностранству, договорио да каријеру настави у екипи за коју је минуле сезоне одиграо неколико суперлигашких утакмица.

Нападач Јован Јовановић последње четири сезоне бранио је боје Радника из Сурдулице, а пре тога и Радничког (Ниш), Синђелића (Ниш), Слоге из Краљева и казахстанског Ордабашија.

Дефанзивац Дени Павловић врхунац каријере имао је у Чукаричком, а играо је још и за Вождовац, Зету и Мачву, док је његов генерацијски исписник Урош Степановић, после одрађеног јуниорског стажа у Црвеној звезди, срећу тражио у Земуну, Колубари и Бачкој.

Председник Ћерим Шемсовић задовољан је трансферима, а о прекиду сарадње са Ирфаном Вусљанином, каже:

Став клуба је да на њега не рачунамо. Имам огромно поштовање према њему и драг ми је, али нико док сам на челу клуба неће моћи да нам диктира и поставља услове, па ни Вусљанин. Клуб му је био дужан новац, али не у мом мандату. Са свим играчима смо се договорили осим с њим, а како смо озбиљни у намери да изградимо породичну атмосферу и тим с којим ћемо јуришати у Супер лигу потребна нам је чиста ситуација са свима. Уводимо ред у клуб, исплатили смо, како смо и обећали, зараде свим фудбалерима и Радној заједници. Док водим Нови Пазар плате ће бити редовно и на време исплаћиване, али мораће и да се зараде.

Председник Новог Пазара осврнуо се и на статус Немање Петрова, којем Раднички из Пирота не дозвољава да пређе у редове ,,плавих“.

Нисмо успели да се договоримо са Пироћанцима. Уверен сам да ће Петров за време зимске паузе постати наш играч – јасан је Шемсовић.

Марјан Живковић, тренер Новог Пазара, није крио задовољство ангажовањем појачања:

Довели смо играче какви су нам  потребни. Нисам рачунао да ће бити и одлазака, али не постоји тренер који у тиму воли да има незадовољне фудбалере.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aka
Sta ce u pilicarsku JSL ligu!
Antilegenda
Došlo vreme da je bolje biti dužan u sportu, nego imati potraživanje. Kaže čovek, duguje mu se, ali dug nije iz mog mandata i ostane živ!!! Poznate varijante, reprogram duga, uz malo grejs perioda, a malo više odricanja od dela potraživanja.. KAubojština!
Labud
Labud je prisluskivao razgovor u kafani nekih 'privrednika' koji su se maltene hvalili koliko ne placaju radnike. Kao da je privilegija da se radi u njihovim firmama. Najbitnije je da su imali neke sojke, po pameti na nivou domace peradi, i sto su odeveni onako kako se samo srBski bizmismen odeva. U Svici bi takav bio priveden da objasni svoje prisustvo u toj zemlji. U kaubojstini je vladalo obicajno, prirodno pravo. Ako dugujes, ukrades, ovaj te izbusi. A ovde sada tebe prebijaju ako se sindikalizujes i trazis ukradeno.
Beli
Dzaba vam sve ne mozete uci u JSL sve dok vas veciti ministar Rasim ne ubaci i to negde pred izbore hahahaha
enes np
Ako rezultaski zasluze ja sam uvek za ulazak, ali u istoriji ovog kluba je bilo dva pokusaja rezultatski ali im nije dozvoljeno van terena. I nije jedini klub koji je usao visi rang iz politickih razloga, bila je to i Jagodina, i Indjija, a neki i opstaju u tom rangu iz tih razloga. Zato nam je fudbal na niskim granama.
Denn
Beli, kao pazarac ti kažem da si potpuno u pravu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.