Почетна / Фудбал / Прва лига

БСК испао у Српску лигу, а продаје играча у Серију А: Цветковић у Ђенови!

Бивши суперлигаш, БСК, од лета ће бити члан Српске лиге Београд. Упркос неуспеху и испадању из прволигашког каравана, играчи су на цени, о чему сведочи и позив Александру Цветковићу, капитену и штоперу, да настави каријеру у Ђенови
ФОТО: М. Рашић

Имао је Александар Цветковић и раније добрих понуда, зимус су га, такође, желели Италијани, али челници клуба одложили су његов одлазак за лето.

Зимус су људи из Ђенове желели да Цветковић потпише уговор, али договорили смо се да остане код нас још шест месеци. Сада је све готово, Цветковић ће да постане играч Ђенове – каже Јован Васић, спортски директор БСК-а.

Бивши млади репрезентативац и играч Јагодине, у БСК-у је оставио дубок траг.

Испали смо из Прве лиге, али капитен је увек пружао максимум, био вођа на терену. За њега није било изгубљене лопте и Италијани су редовно пратили његове игре. Цветковић, једноставно, не може да подбаци.

Млади фудбалер ће данас на пут, али остаће кратко.

Биће у Ђенови четири дана, због лекарских прегледа и неких других формалности. Све стране су задовољне, а трансфер Цветковића, и поред наше лоше сезоне и неуспеха, све је обрадовао. Ђенова је добила једног од најбољих штопера Прве лиге, убеђен сам да ће доказати да је пун погодак Италијана. Неће бити изненађење уколико се играма у Италији избори и за дрес репрезентације – јасан је Васић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

018
I koliko je klub zaradio njegovom prodajom ?
Gogy
Tek ce se cuti za Cveleta, mlad igrac, dominira pozadi..
Muslin
Ne mlati, on je budućnost italijanskog fudbala!? Do duše na sajtu FC Genova nema ni reči?
Miške
Možda dominira sa dominama i u kladionicama... Video sam u Jagodini baš me je očarao
Igor d
Jos jesenas sam spominjao ovog malog a nisam imao pojma da je jedan tako veliki klub zainteresovan za njega..Cudilo me da ljudi iz uprave Zvezde ne probaju ponekog igraca iz nizeg ranga cije nas angazovanje nebi kostalo ni deseti deo plata jednog stranca..Kad smo igrali kup tada mi je sve bilo jasno,jedva smo ih probili a Cvetkovic je bio najbolji.Nije bas igrac bez pedigrea,igrao je za omladinske selekcije Srbije,kao junior clan Jagodine,znam da se interesovao jos pre par godina Rubin..kad je bio najaci u Rusiji i td..Ali ovo je jos jedan primer rada nase skauting sluzbe da igrace uzimaju klubovi iz inostranstva a mi ne mozemo da pogledamo,pratimo klinca a potrebno je samo da se prebacimo gradskim autobusom do Borce ako nemamo drugo sredstvo.Ili primer Milanovica decko celu jesen bio bez kluba,slobodan igrao u Italiji a mi nismo mogli makar na 6 meseci da ga angazujemo probamo,ne mi smo tada forsirali Fibela.Ili sad produzavamo ugovor sa Lukovicem a on dokazana rupa..strasno!
Gogy
Da, ovi su ga prodali, njegov maticni klub.. Cvele je igracina..
Busa 79
Njega su prodali kao ovi iz Borče, nisu mogli da ga prodaju ni na kg. Jagodina ga otpisala... da mu nije bilo Jugovića ne bi omirisao Italiju ni na razglednici!?
Zvezdaš
A nama Luković produžuje ugovor na sledeću sezonu a ispred nosa imamo ovakve bisere.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.