Почетна / Фудбал / Прва лига

Одлазак Стаменковића: Искусни тренер напустио ОФК Београд

Љубиша Стаменковић, ове сезоне четврти тренер ОФК Београда, од јуче не руководи струком
ФОТО: М. Рашић

Дешавања са седнице Управног одбора, једногласје у вези с променом шефа стручног штаба невољно преноси спортски директор, Божидар Миленковић

Не бих да се патетично схвати, свима нам је тешко, много жао – утучено каже, Миленковић.

Писке је ретко добар човек, врх тренер. Његове стручне и људске референце, нажалост, нису испратили пројектовани резултати и растанак је био неминован. Уговор смо споразумно раскинули, што је битније: разишли пријатељски. Штета... Срешћемо се опет, здравља боже.

Први човек спортског сектора не би да лицитира с именима Стаменковићевог наследника.

Решење немамо, нешто ћемо да смислимо ових дана. Тренинге ће да воде преостали чланови стручног штаба. Нећемо да ломимо преко колена, нек` преноћи. Дуг је дан пред нама – искуствено ће на крају, Миленковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Kondiciono dobri taktički loši previše otvorena igra u gostima veoma naivna napadaju i primaju golove svi igraju kod kuće slično bežaniji , povučenije i čekaju greške protivnika za realizaciju laku i jednostavnu isto će tako igrati i dobanovci ako mi ne promenimo taktički pristup igri proći ćemo isto kao i u Inđiji .savet:Polako povučenije neka se oni otvore čekati na šanse za kontru a mora ih biti bolje je i jedan bod nego jurišati na njihove bunkere i ispasti u srpsku ligu .Tvrdim da imamo najbolji tim u ligi samo malo pameti i mmožemo sve da ih bijemo setite se kako je radio Švaba i gospodo iz kluba nalizirajte kako igraju drugi klubovi.
Peja
Da li ste ljudi svesni ne znam samo cemu ovo vise.Ako je bilo ko gledao poslednje dve godine igru romanticara pa makar bio i lajik shvatio bi da treneri nisu problem.Vec sami igraci, trenutno ima dva eventualno tri igraca koja igraju srcem a ostali su tu da malo igraju i da odu dalje.Pa samo bolestan um moze da ne sagleda situaciju, igraci koji dolaze iz Komunisticke Crvene Zvezde poslati od strane Zvezdana ne zele da igraju srcem, jer bi tada doslo do povrede a to njima nikako ne ide u prilog.Svi znamo sta se radi sa ofk Beogradom.Zalosno je sto sa jedne strane vlast dopusta da se to radi a jos zalosnije je sto nijedne novine nemaju hrabrost da lepo napisu clanak o svim utakmicama, o svim pokrenutim postupcima za namestanje, zasto ni jedan od njih nije realizovan do kraja.Tuzno je sto niko od novinara ne sme da spomene Zvezdana i njegove malverzacije sa ofk Beogradom.Koliko je samo taj klub zaduzio.
wakeman
Logican sled dogadjaja...mada ruku na srce, Piskavac je stvarno pokusao sve sto je do njega...druga je prica o ponovo promasenim pojacanjima..ista prica kao pre dve godine kad su dovedeni nemotivisani fudbalski veterani Mikic, Ignjatijevic, Knezevic...mnogo je veca opasnost otimanje beskrupulozno otimanje nasih bisera zapoceto sa baracom Racic, Veljkom Nikolicem, a sada I sa Djerlekom, Lakcevicem...kada se to ocerupa do kraja , bice ugasena svaka nada...Nek nam je Bog u pomoc.
Lala
Iskustveno??? Naci ce Terza novog.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.