Почетна / Фудбал / Прва лига

Прва лига: Орлићи однели бод из Борче, мирне мреже у Добановцима

Од најављене победе Борчана није било ништа. Пре градског дербија обећавали су тријумф, као и велику борбу, али гости су показали да упркос младости знају да играју
ФОТО: Д. Жарковић
БСК – Синђелић 1:1 (0:0)
Стрелци: Јовановић у 79. из једанаестерца за БСК, а Туфегџић у 64. за Синђелић.
Стадион у Борчи. Гледалаца: 350. Судија: Дејан Трифковић (Београд). Помоћници: Горан Божовић и Новак Новаковић (Београд). Жути картони: Антонијевић (БСК), Пишчевић, Ракић (Синђелић).
БСК: Богдановић, Антонијевић, Благојевић, Јовановић, Цветковић, Станковић, Поповић, Петронијевић, Фуртула (од 63. Ђорђевић), Јокић (Гојковић), Дабић (од 70. Жмирић).
СИНЂЕЛИЋ: Симић, Милошевић, Бранковић (од 74. Станимировић), Пешић, Кричак, Пишчевић, Ракић (од 90. Вукчевић), Станковић, Ивановић (од 90. Варга), Туфегџић, Цакић.

 

Имали су Борчани план и циљ, успешно држали лопту, па када се подвуче црта домаћини могу да буду задовољни бодом.

Спретни Лазар Туфегџић био је енигма за играче БСК-а, у 64.минуту Дејан Благојевић није блокирао његов шут за радост „орлића”.

Стихијске нападе домаћина лако је заустављала одбрана гостију, али у 79. минуту је ипак поклекла. Срушен је Јокић, а са беле тачке неумољив је био Јордан Јовановић – 1:1.

Семафор шеснаестог кола Прве лиге:
БСК – Синђелић 1:1 (Јовановић 79. једанаестерaц – Туфегџић 64)
Будућност – Колубара 0:0
Субота:
14,00: Оџаци – ОФК Београд
14,00: Раднички (П) – Јагодина
14,00: Инђија – ЧСК Пивара
14,00: Пролетер – Динамо
14,00: Слобода – Мачва
14,00: Земун – Бежанија
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goran
Jesenas karta 200din. Danas šok 300 din. Posle kukaju prazne tribine. Danas je bila tribina puna, ogorcenih navijaca..
Sds
Strelac za sindjelic Ivanovic

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.