Почетна / Фудбал / Прва лига

Некадашњи репрезентативац Србије у Бачкој Паланци!

ОФК Бачка, дебитант у Првој лиги, пуца на велико. Нови члан клуба из Бачке Паланке је Весељко Тривуновић, некадашњи репрезентативац Србије
ФОТО: Д. Вуковић

Дошао сам да помогнем. ОФК Бачка има младу екипу, великог потенцијала. Брзо сам се договорио са Марјаном Рнићем, на први поглед, реч је о здравој средини, са поштеним људима. Драго ми је што ћу сарађивати са одличним тренером Тривом Илићем – каже Весељко Тривуновић, у прошлој сезони везиста суботичког Спартака.

Проверени креатор игре каријеру је почео у млађим категоријама Црвене звезде, играо је и за Лозницу, Јединство Уб, Раднички Обреновац, ЧСК Пивару, Младост Апатин, Војводину, ОФК Београд, Габалу из Азербејџана и Спартак.

У позним годинама добио је част и да обуче дрес репрезентације Србије, код селектора Владимира Петровића, на утакмицама против Бугарске, Израела (постигао гол), Естоније, Јужне Кореје, Аустралије и Русије.

Бачка Паланка је на десет минута од моје Гајдобре, пола сата од Новог Сада. Близина кућа је била још један фактор при избору клуба.

Стиже и Саша Ивковић. Бивши играч Партизана

ОФК Бачка би требало да добије још једно велико појачање – Сашу Ивковића (21), прошле сезоне фудбалера Партизана!

Талентовани штопер је јесенас дебитовао за црно-беле у квалификацијама за Лигу шампиона против Ширака, а пролетос је командовао одбраном Телеоптика.

Ивковић је играо за ОФК Бачку у среду, у пријатељској утакмици против БСК-а у Борчи.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

boss
Gazi Veso Grobaru stari :-D
Napred Plavi
Ne bih bas rekao da je Backa debitant u ovoj ligi. Backa je drugu ligu Jugoslavije igrala vise od svih klubova u ligi izuzev Slobode i Sloge iz Kraljeva. Odigrali smo vise sezona od jedne Macve, Kolubara je igrala samo dve sezone drugu ligu one jake drzave, ostali nisu nikad ni prisli toj ligi!
Boyke
Pa koliko je samo klubova u Premier ligi iz Londona, sta pricas? U pravu si da fudbal treba da se decentralizuje iz BG-a, ali isto tako treba svi da budemo svesni da je BG centar svega i da se sav novac tamo sliva, tako da je jasno zasto je vecina klubova iz Beograda. Daj Boze samo da se nasa Backa zadrzi u PLS bar 2-3 sezone, da ovo ne bude na godinu dana pa opet stara prica...
Napred Plavi
Ma u pravu si potpuno to, samo pogledaj da li je u Engleskoj moguce da selo udje u premijer ligu? A kamoli da je pola lige iz jednog grada plus par seoskih klubova. Jel bi to bila premijer liga? Moze jedan al ne moze jace od pola lige tako da bude. Ja sam gledao ligu one velike Jugoslavije, pa tamo je druga bila jaca od ove sada prve, sve sami gradovi, Backa Palanka sa svojih 30 hiljada kao grad i 60 000 kao opstina bila medju manjima. A sto se tice pitanja ja bih voleo da Backa napravi bolji tim ali smo ograniceni s finansijama i samo vracamo nase Palancane sto s jedne strane nije lose ali sa druge smo ograniceni po kvalitetu.
Прикажи још одговора
Milan NPG
Bravo plavi, sa ovom ekipom uz Dina Sarca i jednog kvalitetnog igraca iz superlige mozemo opstati!
Boyke
Dino Sarac je potpisao za Mladost iz Lucana.
Bane Marinkov
Napred Backa! Do opstanka!!!
Marko BP
Sve je to ok ali mi se ne zovemo OFK Backa nego FK Backa majku mu. Samo jedne sezone bilo je OFK zbog dugova pre par godina.
Marko BP
Boyke nemas pojma, samo jednu sezonu se klub zvao OFK Backa, vraceno je FK Backa jer su dugovi resetovani, pitaj Marjana Rnica ako ne verujes.
Boyke
Ne pisi gluposti, ime kluba je OFK Backa i tako je vec 2 ili 3 godine jer se klub preregistrovao upravo zbog dugova i svega i vise nema pravo da vrati naziv FK Backa, jer ukoliko se vrati to ime, nasledjuju se svi dugovi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.