Почетна / Фудбал / Прва лига

Антић пита Новицу и Ивицу Тончева: Зашто сте уништили Динамо?

Браћа Тончев хоће да буду, изгледа, на позицији председника ФСС, oјадили су и уништавају српски фудбал последњих десет година – говори Драган Антић
ФОТО: М. Спасојевић

Драган Антић је још једном заталасао фудбалску Србију, конкретно, југ и исток – и то озбиљно. Јуче се јавио нашој редакцији. Свака му је реч оштра као сабља. Дугогодишњи председник и тренер Динама из Врања поново упире прст и погледе ка Ивици и Новици Тончеву.

- Браћа Тончев хоће да буду, изгледа, на позицији председника ФСС, а имам утисак да сам болна тачка за обојицу. Ојадили су и уништавају српски фудбал последњих десет година – говорио је Драган Антић.

Челник бившег суперлигаша из Врања, који је ове зиме одустао од такмичења у Српској лиги „Исток”, наставио је беседу.

- Харали су са својим судијама, међутим, многи арбитри остали су на листама, наставили су да раде. Потребна је велика метла да све то почисти у српском фудбалу. Jавно питам зашто су уништавали Динамо!? Нисам хтео да намештам утакмице, да јесам био би Динамо сад у Супер лиги, међу првих седам клубова на табели.

Драгану Антићу је последњих година изречено неколико суспензија, аутоматски су повлачиле забрану вршења свих функција у фудбалу.

- Борим се годинама против оваквих ствари. Једини. Сад се многи јављају, ево и Бата Ђора их је прозвао. УЕФА има доказе за намештање 26 утакмица два клуба, Радничког из Ниша и Радника. Живимо, ипак, у слободној земљи и сви имамо право на слободу говора. Био сам тренер у Радничком кад су намештали утакмице.

Антић се осврнуо и на прозивке једног од судија који више није на листи делилаца правде.

- Најискреније тврдим да од Динама нисам узео ни динара, а уложио сам много. Врање је сиромашније од Сурдулице, по свим параметрима, иако је реч о једном од највећих градова на југу Србије. Мој град одваја годишње за Динамо између десет и 15 милиона динара, а они имају милион евра од општине и спонзора и узимају колико им је потребно. Ко краде, Рецко Антић или они?! Хотели и мотели не коштају мало. Толико о томе колико сам зарадио. Давао сам новац из свог џепа – завршио је разговор Драган Антић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Pa sta ovaj ima jos dfa kaze kad se zna sve o njemu cak i u inostranstvu je prepoznat a ovde je samo potvrdio ta saznanja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.