Почетна / Фудбал / Прва лига

Драган Џајић: Јединство и Уб заслужили виши ранг такмичења

Фудбалски клуб Јединство са Уба попуниће упражњено место у Првој лиги Србије после одустајања Жаркова, потврдио је данас Извршни одбор ФС Србије
ФОТО: Архива Журнала

Жива легенда југословенског и српског фудбала и Црвене звезде, Драган Џајић поздравио је улазак Јединства у виши ранг.

Џајић је рођен на Убу, а стадион Јединства, капацитета 4,000 места, носи његово име.

- Ја их подржавам од подунавске зоне и пратим свих ових година. Драго ми је јер су они заиста имали амбицију да дођу до друге лиге. Ја им желим пуно среће. И град и клуб су заслужили виши ранг такмичења - рекао је Џајић за портал Меридиан Спорт, преноси Танјуг.

Легендарни фудбалер, који је у каријери наступао за Црвену звезду и Бастију, сматра да је рано за приче о Јединству у Суперлиги Србије.

- О том потом. За почетак најважније је да остану ту где су. Ово је ипак мало јаче такмичење, треба прво обезбедити останак у лиги, а после ћемо видети. Разговарао сам са људима из клуба, имају велике амбиције да остану у овој лиги, степен по степен - истакао је Џајић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vlada
Ne znam šta reći.....Ubljanin sam,ali mislim da je ovome donekle kumovala i namera da se učini neka vrsta uzvratne usluge i Nemanji Matić,koji sponzoriše i razvija klub godinama ,a moguće je čak postojanje određenog političkog pritiska,s obzirom da p.o. Glišić značajno ulaže u razvoj sporta takodje godinama unazad! Ta mogućnost postoji,iako je ovde ,bar pravno ,sve legalno ...opet,objektivnost FSS-a u donošenju ovakvih odluka je ipak nešto za dublju analizu.To vam je kao kad bi izvršni odbor neke firme donosio odluke o unapredjenjima....interni sistem koji ima slobodu u donošenju odluka,i mi,realno,tu ne možemo ništa.
Zaslužili?
A kako su to zaslužili? Da bisu možda bili prvi na tabeli? I ovo im se već drugi put dešava u poslednjih par godina!
!!!???
Sve je to u redu, uslovi treba da postoje, lepo je kad fudbaleri finansiraju i vode fudbal. Ali rezultati se ostvaruju NA TERENU!!! A ne izgradnjom tribina, zalivanjem i košenjem trave...
i?
Zato sto, posle uzicke Slobode (koja je vec obezbedila plasman u visi rang), imaju najbolje uslove i stabilnost, mahom jer ih, uz opstinu, Matic dosta pomaze.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.