Почетна / Фудбал / Прва лига

ПЛС - ИМТ СЛАВИО У ИНЂИЈИ: Луковић џокер „тракториста”

Инђијце стигла казна у судијској надокнади дербија кола после одбрањеног једанаестерца Којића
ФОТО: И. Веселинов

ИНЂИЈА – ИМТ 0:1 (0:0)

Стрелац: Луковић у 90+3. минуту.

Градски стадион у Инђији. Гледалаца: 700. Судија: Лазар Лукић. Помоћници: Новак Новаковић и Димитрије Власачевић (сви из Београда). Жути картони: Десанчић, Бојовић (Инђија), Стаменић, Стефановић  (ИМТ).

ИНЂИЈА: Чупић, Игњатовић, Бојовић, Рађен, Вукајловић, Недељковић (од 82. Ковачевић), Десанчић, Стојановић, С. Ђурић (од 90. Ђокић), Милосављев (од 70. Кукољ), Жакула (од 70. Бађи).

ИМТ: Којић, Зорић, Глишић (од 60. Стаменић), Стефановић, Лучић, Савић, Џиновић, Стевановић (од 84. Луковић), Лукић, Радочај, Чарлс (од 55. Ивковић).

 

Кад у дербију кола у којем сте се сударили са екипом са којом делите трећу позицију на табели и не реализујете једанаестерац, онда предстоји сурова казна.

Капитен Владан Милосављев, баш као и недавно против ОФК Жаркова, није успео да буде најбољи кад је најпотребније.

Господар шеснестерца Милорад Којић одлично је прочитао ударац „десетке” Инђије са беле тачке.

На сваком педљу терена љути ривали водили су жестоку борбу у свим сегментима игре, уз мало грубљу партију, на ивици фаула, а није згоре истаћи да је арбитар Лазар Лукић у критичним моментима показао завидан ауторитет.

Играо се пети минут кад је шут опробао Лучић, али је ударац са 25 метара завршио далеко ван оквира гола.

На истеку 20. минута Лука Зорић је искористио, на тренутак расејану одбрану домаћина и тукао из изгледне позиције, међутим, Чупић се није дао савладати.

Истицало је пола сата борбе кад су сјајну шансу прокоцкали изабраници Милана Куљића. Акцију је започео Стефан Ђурић, лопта је стигла до Десанчића који је скренуо до Недељковића, а он се нашао у идеалној позицији за шут, али Којић је био сигуран.

Десанчић на истеку 38. минута није искористио прилику после асистенције Ђурића.

Други део игре стартовао је у турбулентном ритму. Никола Глишић је у казненом простору фаулирао Стефана Ђурића. Главни арбитар Лазар Лукић оправдано је показао на белу тачку.

Из казненог ударца срећу је окушао капитен домаћина Владан Милосављев, голман Којић је избоксовао лопту на коју је поново натрчао управо Милосављев, али је са петерца промашио цео гол.

Свега пет минута пре истека регуларног тока меча Десанчић је извео слободан ударац са 20 метар, али је Којић поново био на висини задатка.

Казна за прокоцкани једанаестерац стигла је у последњим секундама. Милош Луковић се после прекида најбоље снашао у гужви у шеснаестерцу Инђије и одличним ударцем матирао Чупића.

На терену је провео десет минута и решио питање победника у дербију кола, испоставило се да је био кец у рукаву тренера Бојана Круља.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.