Почетна / Фудбал / Прва лига

ПРВИ НОВАЈЛИЈА У МЛАДОСТИ - Милојевић стигао за Супер лигу

Искусни Никола Мирковић одлази са Новог насеља
ФОТО: ФК Младост ГАТ

Новосадска Младост ГАТ, другопласирани тим на табели Прве лиге, јуче је довела прво појачање у зимском прелазном року. Тим с Новог насеља покушаће да на пролеће понови одличне партије из првог дела сезоне и уђе у отворену битку за пласман у Супер лигу, баш као што је то најавио и председник спортског колектива, Мирослав Кресовић.

Алекса Милојевић (21), досадашњи члан ОФК Бачке, потписао је уговор на годину и по дана с „гатовцима”, а реч је о голману рођеном у Јагодини, који је прошао кроз све млађе категорије репрезентације Србије, од селекције до 15 година, па све до селекције играча до 21 године. У Бачку Паланку дошао је 2018. године, а сад је одлучио да прихвати позив тима из Новог Сада и стане на гол једног од претендената за улазак у елитни ранг такмичења.

- С Милојевићем и досадашњим клубом ОФК Бачком постигли смо договор, па ће се млади голман на почетку припрема ставити на располагање тренеру Љубомиру Ристовском – рекао је Денис Малешевић, спортски директор Новосађана. – Разговарамо с још неким за нас занимљивим играчима, очекујемо да се ускоро и с њима договоримо о сарадњи, о чему ће јавност бити обавештена.

Искусни чувар мреже Никола Мирковић, како сазнајемо, напустиће Ново насеље и потражити нову средину, а већ су тројица играча то учинила.

- Клуб су напустили Зарија Гојковић и Лука Јованић, који су постали нови чланови српсколигаша Борца из Шајкаша, а слободни су у избору новог клуба и Вукашин Јелић, односно Лука Илић – истакао је Малешевић. – Очекујемо да ћемо у најскорије време да реализујемо све трансфере које смо замислили, како бисмо на почетку припрема имали на окупу све расположиве снаге и почели да радимо на реализацији планова које смо поставили за пролеће.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sz
Zelim uspeh Mladosti i da se plasiraju u super ligu!
Paradiso
Stiže i Miloš Savanović napadač iz Bečeja.
007
Što ne objavi da se Vidakov sa pozajmice vratio u Vojvodinu gde će konačno posle 2 g kaljenja sa 21 postati Prvi centarfor Vojvodine.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.