Почетна / Фудбал / Прва лига

Хоће ли Нови Сад имати и трећег суперлигаша? Младост ГАТ сустигла лидера Инђију!

Нови Сад има два члана Супер лиге, Војводину и Пролетер, не би било чудо да им се наредне сезоне придружи и екипа Младост ГАТ

Младост ГАТ је славила на гостовању Жаркову у одложеном мечу 14. кола Прве лиге Србије поготком у 71. минуту – 0:1.

На овај начин, новосадски тим је сустигао лидера Инђију, која је због боље гол-разлике још увек прва, сада са истим бројем освојених бодова – 40.

Прате их Јавор са 33 и утакмицом мање, Жарково са 32, Железничар и Мачва имају по 30, Рад 27...

По пропозицијама такмичења два првопласирана тима на крају сезоне ће изборити пласман у Супер лигу Србије, док ће трећи и четврти играти бараж за попуну елите, против 13, односно 14. тима Супер лиге.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ф У Ј !!!
Најпре Рад, сада и Младост... У протеклим сезонама Нови Пазар, Земун, Курта, Мурта... Дакле - опет почела распродаја на чувеној пијаци у Жаркову, као уосталом и сваке године. НАВАЛИ НАРОДЕ, ко понуди (нај)више - бодови су његови!
Samo zdrava priča velike tradicije
Ništa bez 4 novosadska superligaša, jer kao u Engleskoj, sve klubove prati gomila fanatika, što tifoza, što verne publike.
Sz
Mladost gat zasluzuje da igra super ligu,ima stadion sa reflektorima i svoje navijace a proleter godinama ne pravi stadion i bez navijaca na utakmicama!
Realista
Javor daje gas i ulazi direktno uz Mladost.Indjija ce izduvati do kraja . Ipak javor i porodica Lazovic imaju najveci novac ,iskustvo i uticaj u srpskom fudbalu.! Zivi bili pa videli…
Ivan
Sve pohvale na racun sef.struke Ljubomira Ristovskog!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.