Почетна / Фудбал / Прва лига

Бивши капитен Дубочице огорчен: Спасите клуб, ако имате бар мало гриже савести

Да јавност Лесковца, са незадовољством прати рад, игре, резултате и пласман љубимаца, казују и коментари на друштвеним мрежама
ФОТО: М. Рашић

Смена тренера у ГФК Дубочица и долазак Саше Мркића уместо Александра Кузмановића, требало је према науму челника клуба да донесе преокрет у Лазаревцу, да повећа бодовни салдо и допринесе помаку на табели.

Померања има, али према дну, све ближе Слоги, са само једним бодом. На прагу средине првог дела, стрпљење и поверење полако напуштају најупорније и најверније симпатизере лесковачког прволигаша.

Посебно жестоке критике стижу из редова ветерана клуба, али и тренерске струке које објављује некадашњи капитен и голгетер Никола Ђокић.

Спасите клуб, ако имате бар мало гриже савести. Поднесите извештај надређенима где, како, колико и због чега сте толико новца потрошили. Отерали сте децу клуба, која су вам до јуче била све и свја, клели сте се у њих, а сада вам нису потребни. Довели сте играче од којих већина није дорасла овом рангу, да бисте причали бајке како све иде по плану. Срећа па је све изашло на видело и брже него што сте очекивали, џаба вам скривање и причања у шифрама, прочитани сте као буквар. Организујте конференцију за медије и нама који смо крв дали за клуб објасните због чега се кријете. Ваша је највећа одговорност за ово што се дешава, седам кола без победе, три утакмице без постигнутог гола. Очекујемо објашњења у вези резултата, ГФК Дубочица је изнад личних интереса – поручио је Никола Ђокић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krle
To sto su deca oterana je normalno.S nasom decom se druga liga ne moze igrati.Selekcija je morala biti bolja.Isto i u Jagodini,SM.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.