Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић: Пикси Стојковић је најбољи српски фудбалер у историји

Драган Ћирић... Није ме разочарао као човек, већ што је пружио само 10 одсто од оног што је могао – каже Саво
ФОТО: Н. Неговановић

Саво Милошевић гаји велико поштовање према некадашњем цимеру – Предрагу Мијатовићу, међутим...

Стављен у дилему да изабере ко је најбољи Србин с којим је играо заједно одговорио је к'о из топа:

- Пикси Стојковић је најбољи српски фудбалер у историји и с њим не може нико да се мери.

У међувремену, „избацио” је и Дејана Савићевића је из конкуренције, разлог - Црногорац.

Интересантно, највише га је разочарао један од најбољих пријатеља:

- Драган Ћирић... Није ме разочарао као човек, већ што је пружио само 10 одсто од оног што је могао.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

@Barislav Tokiovic
MarkoValok Zvezdu busio kaokantu pa Milos Milutinovic,Bobek,Savo i najljuci Dragan Mance.Na debiju u lavoru cuje se skandiranje Mance govance, Mance govance a govance rknu u raslje bombu ubi pauka u rasljama pa posle toga opet Mance govance a Dika opet vadi loptu iz roglja a gol dao opet govance.Tako je Mance utisao Rajkovu rupu i nikada im nije palo vise napamet da ga prozivaju.Aon im je u svakom derbiju dao po najmanje jedan a cigani ko u pozoristu da ga ne naljute da ne bi daovise od jednog.Kada je on poginuo cigani se radovali ko mala deca jer nije bilo takvog ma;tretiranja.
Zuk
Savo, ne brukaj se.Svoje misljenje zadrzi za sebe a znamo sta je Piksi predstavljao u Olimpiku i Veroni- duplo nista.Tek odlaskom u Japansku ligu igrao nesto a u takvoj ligi zapazeno mesto imali su prosecni igraci iz Juzne Amerike.Porediti njega sa Mijatovicem,Savicevicem,Milosem Milutinovicem,Sekularcem,Galicem, Pizonom, Vukoticem je presmesno.
Mosquito
Gledam TVB92 i cujem JEDNOG da cemo biti najbolji u Evropi, a mozda i u svetu. Pitam se, da li cemo biti najbolji u Galaksiji, a tek na onom svetu i da ne pitam?
Objektivni Lala
Šta je ovo??? Plaćeni oglas! Piksi nije bio čak ni najbolji igrač zvezde, a ne Srbije. Rezultati to pokazuju...Ispred njega su i Džaja i Dejo i Jugović....
sakvos
Ono što razlikuje Piksija od svih,jednostavno je bio iz...Niš!Ostalo znate...!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.