Почетна / Фудбал / Партизан

СЈАЈАН ГЕСТ: Фудбалери и управа Партизана део плата донирају Влади Србије

„ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије“
ФОТО: ФК Партизан

ФК Партизан саопштио је да ће у складу са новонасталом ситуацијом изазваној пандемијомкорона вируса, као друштвено одговорна компанија донирати средства Влади Србије.

- ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије. Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ће ФК Партизан спровести акцију помоћи или донације, већ смо у договору са надлежним органима пратили шта је неопходно и најпотребније као помоћ болницама и институција од медицинског значаја - рекао је генерални директор ФК Партизан Милош Вазур у саопштењу достављеном медијима.

Вазура је истакао да су црно-бели током читаве године спроводили различите акције помоћи где су транспарентно кроз ПР акције или акције појединаца помагали како новчано, тако и у гардероби, намерницама.

- Сходно ситуацији у нашој земљи изазваној пандемијом корона вируса, сви играчи првог тима ФК Партизан, менаџмент, спортски сектор и одрећи ће се дела својих месечних примања за март, где ћемо као клуб цео износ донирати Влади Републике Србије. Захваљујем се и нашим играчима који су не само сада, већ кад год је то потребно, препознали важност ситуације и несебично пружили материјали допринос. Апелујем и на друге друштвено одговорне компаније и јавне секторе да и они помогну колико могу, новчано или на други начин који је неопходан у овом тренутку - нагласио је Вазура.

Како је наведено, донација ФК Партизан биће уплаћена сутра.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
VVV da se odrekne svojih plata?? haha salite se ?? pa oni ce se ugraditi iliti uzeti procenat od ove cifre. Navike , to ti je
mister no
grobarski ulizanti ...
Zvezdas
Jel je moguce da kod nas bilo kakva dobra stvar, paznja ili slicno mora da se na neki nacin umanjuje ili da se rugamo na sopstven narod? Zivela Srbija

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.