Почетна / Фудбал / Партизан

Ђуричић: Натхо је татко

Садик не сме да смањи трку, Сума ужива, Лакчевић ће да експлодира
ФОТО: М. Рашић

Милан Ђуричић, најстарији члан стручног штаба Партизана и најближи асистент Сава Милошевића, анализирао је играче.

Садик не сме да смањи трку

Задатак: да га стабилизујемо, да постигне још 30-40 одсто погодака које би требало. Много се троши, многи би направили грешку: мање трчи, више ћеш да даш. И дао би још два-три, али бисмо, можда, примили 10 зато што не јури играче. Тренингом ће да побољша реализацију, неће да смањи трку и доћи ће на топ ниво.

Натхо је татко

Натхо је, за мене, татко! Профил играча какав обожавам. Рођени лидер, зато се брзо адаптирао. Да зна наш језик, био би апсолутни вођа. И овако је, али... Има победнички карактер, врло значајан за екипу. Таквог нисам претходно тренирао.

Асану требало време

Знао сам да ће да проради пред Алкмар. Нисам „видовита Зорка”, али... Не зна енглески, било је логично да се најспорије адаптира. Требало му је времена. Саво га је директно довео, ја му верујем. Потврдило се да је у праву.

Сума ужива

Многи греше тврдњом да је Сума „газда”, не, Гвинејац ужива у екипи. Зато се и, за разлику од раније, смеје! Игра се фудбал, у њему - има слободу, одговорно место, али с могућношћу испољавања квалитета. Због тога је срећан.

Остојић за шефа

Остојић има потенцијал за тренера. Бамби, такође, Брежанчић исто, на изненађење свих. Бојан је, пак, за шефа! Има став, поштен, много ми се допада као личност, мајке ми.

Лакчевић ће да експлодира

Изузетан таленат. Касни адолесцент, максимално се уозбиљио, очекујем да експлодира ове сезоне.

Стевановић за капитена

Културан, васпитан, али - поседује и фудбалски безобразлук. Ако би остао у Партизану, предодређен је за капитена. У праву је Лола Смиљанић – Фића је права личност.

Павловићу проблем Сума

Лаки Павловић напредује у сваком погледу. Има само један проблем - Суму. Квалитетним вођењем тима обезбедићемо му минутажу да се правилно развија.

Страхиња рођени победник

Калаба је рођени победник. Просто је... такав. Павловић не воли да изгуби ни на тренингу. Нервира се, гунђа.

Урошевић све прихватио

Урошевић је прихватио све што смо му замерали. Зато је и напредовао. Да није, нестао би. Шћекић исто.

Здјелар убрзао игру

Сале је увек имао трку. Убрзао је сад и игру. Нема беспотребног задржавања лопте. Прогресиван. Угрожава и гол, што претходно није био случај. Хоће да шутне! Уписао је и неколико директних асистенција.

Шћекић ме послушао

Шћекић је довео, практично, себе до савршенства да игра оно што може. Казао сам му: слушај ме шест месеци, гарантујем ти да ће да те траже Шпанци. Сад кад је добио понуду Алавеса...

Милетићу није лако

Немања је много напредовао. Имао је, на несрећу, тај пех с повредом. Није лако с том висином, од преко 190, играти бека.

Тошић кад год је горело

Мој љубимац, с великим утицајем на тим. Кад год је горело дао је гол. У полуфиналу купа затресао је мрежу, против Звезде, такође. Па, Молде! Чекамо његов слободњак, доћи ће тренутак: чак и кад шутне петом - ући ће у „деведесет”.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brazilac 11
Lakčević može postići mnogo, mnogo, ako bude radio kako treba.NAPRED PARTIZAN !!!
mILOS
Koji je ovo lik. On ocenjuje igrače. ko će njemu verovati. promašio je profesiju. Uvek se mota oko fudbala, ali nigde nije valjao. Običan poltron. Zakači se za negog i onda tu pliva. Savo može da komentariše jer je za 2 meseca pokazao više znanja, nego ovaj u karijeri.
prosto ko pasulj
Đumi suflira, Savo sluša i izvršava.
Pfc
Al si se nalupetao
Grobar 007
Slažem se gotovo sa svim što je gospodin Đuričić rekao. I ja sam zapazio Lakčevića i mislim da, ako se otkravi i ne bude imao tremu, da će biti fudbaler o kome će se pričati. Slažem se i sa time da je Zdjelar puno napredovao, ali da je to nedovoljno za Partizan kakvog bih želeo. Suviše je mek, prespor za evropske standarde. Tošića bih zadržao u Partizanu, ali bih mu znatno smanjio primanja i ulazio bi kao rezerva posle Lazara Markovića ili lakčevića.
Južni front
O kako je lepo slušati bajke. Uživao sam.
borrissey
Đumi, izdao si FKV!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.