Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић: Што се тиче странаца, морамо да будемо презадовољни оним што су нам дали у овој полусезони

Фудбалери Партизана победили су вечерас Астану са 4:1 у последњем колу Групе Л Лиге Европe
ФОТО: partizan.rs

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић оценио је да је игра његовог тима, посебно у првом полувремену у вечерашњој победи над Астаном једна од бољих ове сезоне, као и да су црно-бели по игри заслужили да се пласирају у елиминациону фазу Лиге Европe.

- Захвалност момцима, ово прво полувреме је било једно од најбољих које смо имали у овој полусезони. Изненађујуће за ситуацију и околности у којима се налазимо. Једна од кључних ствари је данас била број људи који је дошао да нас подржи. Мислим да је то момцима пријало без обзира на умор, тај моменат кад смо изашли на стадион и видели оволики број људи да је то био додатни мотив - рекао је Милошевић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су вечерас Астану са 4:1 у последњем колу Групе Л Лиге Европe.

- Можемо и да подвучемо црту што се тиче Лиге Европе. По играма смо заслужили пролаз, стицајем разних несрећних околности нисмо, али број бодова који смо освојили... Са овим бројем бодова већина екипа прође. Путовање које смо имали је били јако дуго и тешко, али је било и јако занимљиво и мислим да можемо бити задодовљни.

На констатацију да су голове за црно-беле постизали странци, Милошевић је казао да мора да буде презадовољан.

- Што се тиче генерално наших странаца, морамо да будемо презадовољни оним што су нам дали у овој полусезони. Не мислим само на голове и асистенције, дали су велики допринос пре свега карактерно екипи, и када нису давали голове радили су доста добрих ствари за екипу - рекао је Милошевић.

Владимир Стојковић је напустио игру у 70. минуту због повреде.

- Из разговора с њим схватио сам да не би требало да буде ништа озбиљно, али да сачекамо прегледе и да то потврдимо - рекао је Милошевић.

Упитан да ли је њему и играчима вечерас још теже јер су били баш близу проласка даље, Милошевић је одговорио:

- Просута вода, не вреди се освртати.

На питање какав Партизан очекује за годину дана, он је рекао да не зна да ли ће бити у клубу.

- Ја сам овде од марта, то је девет месеци, а имам утисак да сам четири, не бих се усудио да прогнозирам шта ће бити за годину дана. Не знам заиста - рекао је Милошевић.

Он је исказао задовољство што је Сејдуба Сума продужио уговор, као и да се нада да до пролећа неће бити великих промена у екипи.

- Очекујем још бољи Партизан, мислим да можемо боље. Мислим да ће нам много донети ове зимске припремене. Имамо време за одмор, али и време да се добро припремнимо.

Тренер Астане Роман Григорчук рекао је вечерашњи резултат утакмице против Партизана требало да буде другачији, пошто његова екипа није искористила неколико стопостотних прилика.

- Честитам Партизану на победи, резултат је требало да буде другачији, нисмо искористили неколико стопостотних шанси… Рачунам да ће Астана следеће године бити боља и да ћемо се у децембру следеће године радовати бољим резултатима - рекао је Григорчук.

Упитан да ли је тачна информација да је Астана заинтересована за нападача Партизана Умара Садика, Григорчук је рекао да не располаже с тим информацијама.

- Не располажем са информацијама које ви имате, тако да не могу да одговорим на то питање. Али, Партизан сигурно има играче који би могли много да помогну Астани.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Todor strasni
Na 6 meceva grupne faze dali smo 10 golova. Vrlo pristojan saldo. I svih 10 dali su nasi stranci. Plus su i asistencije uglavnom bile njihove. Takodje, pretezno su stranci pogadjali i u kvalifikacijama a i u LL ligi. To se zove igraci koji prave razliku. U odnosu na njihov ucinak, uopste nisu mnogo placeni. I kad neko kaze kako nam trebaju pojacanja iz Javora, neki Tekijaski iz Spartaka...Ja tvrdim da u ovoj kukuruz ligi nema nijednog igraca koji bi bio istinsko pojacanje za ovaj tim Partizana. Pogledajte Ivanovica koji je dosao kao najbolji igrac lige, Gigica koji je dosao sa rejtingom jednog od najboljih napadaca prvenstva, Nikolica, Lutovca...I pritom, igraci iz nase lige su preskupi u odnosu na kvalitet. A zadovoljstvo da gledamo Sadika platili smo 100 hiljada evra, Asana i Natha jos manje, ne racunajuci njihove plate koje su, usput budi receno, apsolutno zaradili.
uff
Sava okrece ploce kao disk dzokej, a da radis u nekoj diskoteci mozda bi bio korisniji
GUKE
Eto, zavrsi se i nasa epizoda u evropi. Realno, moramo biti zadovoljni sta smo uradili. Ostaje veliki zal za prolazom. Sve u svemu, kad se setim gde smo bili pre pola godine a gde sada, samo da se zahvalimo Savi i nista drugo. Pogodio je sa svakim strancem, Sumu vratio u zivot i po meni je prvi trener koji pusta da igraju najboljih 11! Partizanu trebaju dva stopera, desni bek (nadam se da ce dovesti Boakye-a iz Olimpije, onaj mali kida), zadnji vezni (Scekic ide vrv) i jedan dobar iskusan napadac koji moze da pomogne Sadiqu kao konkurencija. Ovo ostalo, uz Markeca - TOP. Svaka cast crno-beli, ponosan sam na vas!
Madjionicar
Zdjelar sa svoje 24 godine treba da je igrac na kome se gradi ovaj Partizan. Naravno, uz Sumu, Natha, Sadika, Asana, Pavlovice, Stevanovica... Sto se tice Scekica, on nije igrac ni po mom ukusu, ali ima tu masa igraca kojih bi se prvo trebali rijesiti prije nego nam uopste padne na pamet da se rjesavamo njega. Tosica bih zadrzao jedino ako je spreman na drasticno smanjenje plate, odnosno ako je spreman da prihvati cinjenicu da u ovom momentu svoje karijere jednostavno vise nije igrac za prvu postavu, a kao rezervni igrac bi nam, u teoriji bar, mogao da bude i te kako koristan. U principu, ovaj trenutni tim ne treba previse tumbati i mjenjati "100 igraca" nego ga samo malo jos ispolirati jer je pokazao i dokazao da moze da bude konkurentan samo kad hoce.
@GUKE
Nemamo ni levog beka! Valjda ovu rupu Urosevica ne racunas u ozbiljne igrace. Samo sinoc su sve akcije isle preko njega, 2-3 bas kiksa, a jos ima i veliku podrsku Asana na toj strani. Momak je antifudbaler i treba ga nekome utrapiti, ako se moze. Takodje bih se resio Skecika, Tosica, Gigica, Pesukica...Zdjelar u velikom pardu forme, trebalo bi i njega prodati, ako dodje neka dobra ponuda, mada vise nismo u stisci sa parama, mozemo komotnije, ali kada imas love, glava ne boli.
Прикажи још одговора
Istina
Ne lupetaj.samo jedna ekipa je prosla sa osam bodova.svi ostali su imali vise.ovi iz astane su dosli samo da se pojave.nemojte mnogo leteti..dobili ste obicnu ekipu.
Marko Pavlović
Jeste.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.