Почетна / Фудбал / Партизан

СУМА У ПАРТИЗАНУ ЈОШ ТРИ ГОДИНЕ - Сејдуба: Сада заиста могу рећи да сам у својој породици

Најбоља ствар која ми се десила је мој повратак међу црно-беле, велико поверење управе и сада шефа Милошевића, који од мене ни у једном тренутку није одустајао - наводи Сума
ФОТО: partizan.rs

Партизан је потписао нови трогодишњи уговор са Сејдубом Сумом, пошто му је стари истицао на лето.

- Партизан са великим задовољством објављује да је у четвртак 12.12.2019. године званично потписан и продужен уговор са играчем црно-белих Сејдубом Сумом. Oн је одличним играма у овој полусезони доказао да је играч који је неопходан Партизану и на којег клуб озбиљно рачуна у својим будућим суперлигашким европским походима - између осталог стоји у саопштењу тима из Хумске.

Огласио се и интернационалац из црно-белих редова Сејдуба Сума.

- Када сам стигао у клуб свестан сам да се нисам показао у оном светлу због којег ме је Партизан купио. Колико је у том периоду притисак био на клубу на мени је био још већи што је потом уследило позајмицом. Сада је све то далека прошлост. Најбоља ствар која ми се десила је мој повратак међу црно-беле, велико поверење управе и сада шефа Милошевића, који од мене ни у једном тренутку није одустајао. Сада заиста могу рећи да сам у својој породици и да се осећам као код куће. Знам да могу још више да допринесем клубу, али не само ја већ читав тим што ће се тек видети после нових припрема. Захваљујем се и свим навијачима на подршци као и мојим саиграчима.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Odlično! Svi stranci su sjajni. Još da otkupimo Sadika na leto.
SRBA
Bravo!
Karlo Veliki
Moraju da odu sva tri golmana, Miletic, Brezancic, Urosevic, Scekic, Zdjelar, Tosic, Smiljanic, Gligic, Nemanja Nikolic,... Od mladih zadrzati golmana Popovica, Dingu, Sehovica, Lutovca, F. Stevanovica, L. Pavlovica,... a od starijih Ostojica, Netka, Sumu, Ivanovica, Sadika,... Dovesti golmana, dva stopera, zadnjeg veznog i spica. Na prvi pogled veliki posao ali nije.Prvo dovesti pojacanja a onda se osloboditi balasta. Obzirom da je titula neostvariva usmeriti se na formiranje tima za sezonu 2020/2021g. i Evropu, a dopunu selekcije izvrsiti u letnjem prelaznom roku. U upravu vratiti cestite legende a izbaciti mafiju. Menadzment prepustiti profesionalnim ljudima uz jaku kontrolu i stimulans za postignute sportske rezultate.
Branko
Nemas ti blage veze sa zivotom, a o fudbalu i da ti ne govorim.
moma52
U većini ranijih komentara se slažem sa tobom,ali mislim da si sada preterao.Danas je teže prodati "balast",tako da, prvo dovesti ,pa prodati je u startu opterećenje,jer i ovako imamo prevelik broj igrača pod ugovorom, da li ćeš nekoga prodati je veliko pitanje.Znači obrnuto,kupiti dva, maksimum tri, deficitarna igrača i tako u svakom prelaznom roku.Dovođenje radi dovođenja,a košta više nego dva dobra,a fudbalski vredi manje i tu praksu treba napustiti.Stojković je još uvek najbolji domaći golman i treba dovesti nekog mlađeg,uz našeg Popovića,a Kljajić i Stevanović zaslužuju da odu negde ,gde će braniti,jer polako zalaze u godine i šteta je da budu večite rezerve.Nama treba ozbiljan desni bek i ozbiljan štoper.Ako se dogodi neka prodaja od standardnih na njihovo mesto se moraju dovesti zamene,mesto za mesto,višeg kvaliteta,ako želimo da budemo jači.Klub mora da ima profesionalno rukovodstvo(mada i ovi uzimaju velike pare) ili ti u prevodu,ništa bez privatizacije.
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Bravo.
Grobar 007
Najzad jedan promišljen i pametan potez uprave. Suma je igrač koji će tek pokazati svoju zrelost i igračku snagu. Jedino što bi trebao da ispravi je doza sebičnosti koja je primetna u nekim fazama igra i realizacija kada izađe sam ispred golmana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.