Почетна / Фудбал / Партизан

Саша Илић одиграо 700. меч за црно-беле: Најбитније је да Партизан побеђује

Капитен Партизана Саша Илић, који је данас у Суботици одиграо 700. утакмицу за црно-беле, рекао је да је поносан на све што је постигао у том клубу, али да му бројке нису важне, већ само да Партизан побеђује
ФОТО: ФК Партизан

Партизан је у Суботици победио Спартак са 3:0, у утакмици 12. кола Супер лиге Србије, а Илић је одиграо 700. меч у црно-белом дресу београдског клуба.

Поносан сам на све што сам постигао у Партизану. Толико утакмица за клуб који од рођења навијам... Одавно сам престао да бројим. Најбитније је да сам 700. утакмицу у дресу Партизана обележио победом – рекао је Илић после утакмице за телевизију Аренаспорт.

Упитан да ли ће и следеће сезоне играти, Илић је рекао да му је најважније да Партизан побеђује.

Има много до јуна. Видећемо како ће се ствари одвијати. Најбитније је да Партизан игра добро и да побеђује – рекао је Илић, који је дебитовао за Партизан 26. октобра 1996. године против Борца из Чачка.

Илић (37) је до сада са Партизаном освојио девет шампионских титула и три Купа, а два пута је играо у Лиги шампиона. Постигао је 229 голова у свим такмичењима, од којих 121 у првенству. 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nervira me
Sale Ilic za direktora Partizana
danny
Ja bih da igra jos malo jer je Sale samo jedan...
srele
Jedan od najboljih i najveći koji je hodao stadionom JNA i drugim domaćim i inostranim terenima. Igrački genije. Svoju klasu potvrdio i u inostranstvu u Galatasaraju gdje je takođe postao slavan. Uz Mocu Vukotića svakako najveći. Ako govorimo o velikoj 11-orici u crno-belom dresu broj 22 je svakako tu. Jedan je kapiten Saša Ilić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mmmm
Da ne ispadne da omalovazavam Ilica, daleko od toga, ali prema kojim to statistikama je odigrao 700 utakmica i postigao 229 golova? U prvom mandatu je bio tu nepunih 9 godina - od svog debija, jeseni 1996. do leta 2005. Vratio se na zimu 2010. Da je odigrao sve utakmice u ligi u ta dva perioda, sto je nemoguce, i dalje falilo bi mu poprilican broj do te cifre od 700. Evropskih i kup utakmica nije bilo previse, recimo da ih je odigrao oko 50-100 u tom periodu. Sta se jos racunalo? Prijateljske utakmice, mladje kategorije?... Sasi svaka cast, takva legenda se jednom radja, ali mislim da se u njegovom slucaju neki ljudi malo igraju brojevima. Pa Jedan Toti je za 22 godine u Romi odigrao nesto preko 700 meceva, Raul je tokom 16 godina provedenih u Realu odigrao preko 700 meceva. Gigs je nadmasio sve rekorde, i za 23 godine u Junajtedu odigrao oko 950 utakmica u zvanicnim takmicenjima...
Joca
Sve se računalo. Kup, prvenstvo, evro-utakmice.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.