Почетна / Фудбал / Партизан

Стевановић: Очекивао сам да будем на листи 60 најталентованијих фудбалера света

Ипак, ни када су ме пре хвалили, ни сада, нисам летео - казао је млађани Филип
ФОТО: Н. Неговановић

Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић изјавио је да је очекивао да буде на Гардијановој листи од 60 најталентованијих на свету.

- Сваки комплимент прија, посебно када се нађете на листи 60 талентованих дечака по мишљењу једног реномираног листа какав је Гардијан. Ипак, ни када су ме пре хвалили, ни сада, нисам летео. Врло сам свестан свих предности, лепота, мана и опасности које са собом носи фудбал. Имам само 17 година, мој таленат је једна ствар, али да би о мени и даље писали и то као о некоме ко има добар учинак морам да марљиво радим као до сада. Искрен да будем, очекивао сам да будем на листи најталентованијих младих фудбалера, што ме само још више мотивише - рекао је Стевановић за сајт клуба.

Стевановић се нашао на листи од најталентованијих младих играча на свету коју је објавио енглески Гардијан, уз оцену да је његова будућност екстремно обећавајућа.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

los penzos 47
Filipe,skromnost je vrlina,a tu si već...PAO!
Brazilac 11
Ukoliko se kocke slože, biće prvi Srbin koji će osvojiti zlatnu loptu...moja prognoza.21 milion je smešna cifra za ovog fudbalera, ako se držimo fudbalskog tržišta, dakle, za ovakvu vrstu talenta u svetu, minimalna cena je 30-40 miliona...NAPRED PARTIZAN !!!
Brazilac 11
Ne znam šta se uradilo sa Đerlekom, ali svakako nije dobro.Mogli smo da imamo pola ekipe klinaca i pola starijih - što je idealna postavka za osvajanje nečeg velikog i nedostižnog...tako se pisala istorija u mnogim slučajevima na svim kontinentima...NAPRED PARTIZAN !!!
Che @ neno
Djerlek je mogao da bude novi Luka Modric, ali ga je Milosevic otpisao, jer mu je tako naredjeno. Iza svega stoji kriminal, u koji je uvucena cela Uporava, sem mozda Vuletica, mada i on je Crnogorac. A gde si video postenog Djetica?
Прикажи још одговора
Ivo
Samo velikim radom mozes ostvariti snove. Onako kao sto si igrao protiv Vozdovca je pogresan model. Becis se na suigraca sto ti nije dodao loptu u noge. Umjesto da izgaras i boris se za svaku loptu vise se gledao da ti s frizura ne pokvari.Zato te je Savo i menjao na poluvremenu. Potrudi se decace kada si vec dobio sansu.
Karlo Veliki
Ova izjava ne sluti na dobro. Decko je poleteo. Jos kad cuje da ga prodaju za 21 miliona evra bice kraj karijere pre pocetka. Navijaci i legende kluba, citava javnost, treba da izvrse pritisak na "postenu Upravu" i Milosevica da se spreci eventualna prodaja a malom Stevanovicu pruzi veca sansa od Asana. Partizan i da ima bolji tim nece biti prvak. Iz tog razloga treba sacuvati mlade oba Pavlovica, Stevanovic Sehovic, Dinga,..Sacuvati Sadika i Natka, mozda Sumu, od stranaca... Kljajic, Vulicevic, Scekic, Smiljanic, Tosic, Ostojic, Stojkovic,..i jos neki nisu za Partizan. Na zimu se treba osloboditi balasta i dovesti 2-3 igraca ali pojacanja, a ne Gligici, Pesukici, Vujacici,...koji dolaze po spoljnim narudzbama. Konacno Uprava mora da ode, sem Vuletica, a na celo da dodju bivsi hokejas Andrej Jovanovic(milijarder u evrima) i "Fratelo" Popovic, cijeg sam oca poznavao i znam koliko su veliki grobari.
Karlo Veliki @ Ranko
Ako si poznavao Jovu Popovica onda smo mi mozda iz iste branse. Nego, je li zdravlje bolje?
Ranko
Karlo Veliki, druze, ja sam za Fratela zestoko. Secam se i njegovog oca Jove. Oni su nasi 100%. Pozdrav!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.