Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић: Уводе ВАР, то говори, иако нико не жели јавно да призна, да многе ствари у нашем фудбалу не штимају

Видео сам само најзначајније детаље, али ћу и даље да се трудим да не коментаришем суђење - каже тренер црно-белих
ФОТО: В. Марковић

Погледали сте видео снимке са Партизанових и мечева ривала од минулог викенда?

- Видео сам само најзначајније детаље, али ћу и даље да се трудим да не коментаришем суђење. Нисам то чинио на нашим, камоли на другим мечевима. Али, последња вест из Фудбалског савеза - да су спремни да уведу ВАР, говори бар индиректно, иако нико не жели јавно то да призна, да многе ствари у нашем фудбалу не штимају и да та технологија треба да помогне да се регулишу – тврди тренер Партизана Саво Милошевић.

Коментари56
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ssssss
Uopste to ne znaci. Jel to znaci da PL i LS ne stimaju?
Stari delija
Znači li to da u svim ligama gde je uveden VAR sistem, nešto nije u redu!!?? Ako je tako onda to znači da ni u jednom jačem takmičenju LŠ, Svetsko prvenstvo , i sl nije regularno!!?? Razmisli malo šta govoriš, upadaš u sve veće blato! Ne brukaj se!
Zemunac78
Ovde stvarno ima zvezdasa koji nisu normalni do pre 5god. niste imali pare za sampone jos veca bruka da niste imali para za benzin da mozete da okosite travu na stadionu i vi pricate o parama samo u Srbiji to moze preko noci da se dovode pojacanja od 1 mil.€ koga lazete .
JUG
Šta će vam "VAR"? Pa u toj "VAR SOBI"ĆE SEDETI bata Đora i ostala"družina"!
SUDIJA
Ovoj našoj mafiji ni VAR neće biti problem . Pitanje je koliko će se on poštovati 1 Da li će ljudi u VAR sobi signalizirati sporne situacije sudijama 2. Da li će sudija prihvatiti signale iz Var sobe, lili će se praviti mutav kao onaj Nemac na svetekom prvenstvu na itakmici Srbija Švicarska

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.