Почетна / Фудбал / Партизан

Натхо: Требало је да буде 4:1, шта вреди што сам био добар

Партизан је у Хумској имао 2:1 и играча више, али није успео да сачува предност на старту такмичења
ФОТО: ФК Партизан

Везни фудбалер Партизана Бибрас Натхо, двоструки стрелац против АЗ Алкмара (2:2) у Лиги Европе, изјавио је да његови голови не вреде превише јер екипа није остварила победу.

Партизан је у Хумској имао 2:1 и играча више, али није успео да сачува предност на старту такмичења.

- Јесам играо добро, али шта то вреди када нисмо победили… Имали смо много шанси, морали смо да их искористимо. Требало је за нас да буде 4:1, а не 2:2 - изјавио је Натхо новинарима после меча.

Натхо је прво погодио из пенала у 41, да би у 62. минуту сам покренуо акцију и на крају је крунисао поготком после стативе Умара Садика.

Партизан следећи меч у Лиги Европе игра у гостима против Астане 3. октобра.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SomalGrobor
Brukamo se !!! Az je prodao sve najbolje igrace ovog leta....uzas ! 1:1 i 60 minuta igraca vise !??? Pa daj ne zezajte, pa to bi i Radnicki N dobio
Madjionicar
Cuti, Radnicki je pokazao na kojem je nivou protiv Flore iz Estonije. Nemate pravo da se vise javljate.
Djeneral Draza
Nije bila losa utakmica, Partizan prilicno dobar, Bibras fenomenalan, moram priznati da je za mene misterija kako ga nije uzeo neki bogatiji klub. Dobro, znalo se da ce biti problema s napadom, da je umesto Asana bio pravi centarfor, bio bi jos neki gol. Problemi ce biti i veci kako zbog umora, kartona i povreda budu otpadali pojedini igraci a zamena bas nema mnogo. Verovatno ce sad svi obratiti paznju na Nathove lopte iza stopera, pa ce biti oprezniji. Penal iz kategorije i da nije svirao ne bi pogresio, a nije ni ovako. AZ fina ekipa, bez crvenog kartona bila bi to druga utakmica, ali ko im kriv. Holandska skola fudbala je za nas druga planeta.
grobar
Igralo se uglavnom dobro. Verujem da za par utakmica sve leže na svoje.Biće to dobro.Volim te Partizane moj..kao život svoj!
matori
Za mene je ovo veliki neuspeh ----ima s 2-1 i igraca vise i ne mozes da privedes mirno utakmicu -a kriv je i trener .
Mirce
Ko iz tri sanse za gol a ne da bar dva gola mora na klupu.Spic je neophodan kao voda zednom u pustinji.
Pigeon
Pa bilo bi 4:1, da se takticki odigralo kako je trebalo, ali mi na klupi ipak, imamo trenera pocetnika...Markovic je bio dobra izmena (Tosic je upropastio sve sto je mogao), ali smo i posle toga ostali visoko i tako naivno "izvisili"...Ali, dobro, idemo dalje! Tim igra dobro, ovoliki broj sansi, cak i u Evropi...Odbrana mora ozbiljnije; ja cesto pojma nemam sta Pavlovic trazi onako visoko, vidim da je to neka takticka zamisao, ali ne vidim sta nam to donosi, jer Pavlovic dodje na nekih 25-30m od protivnickog gola i...tu se sve zavrsava...Samo napred, ovaj tim moze, uz odredjene korekcije u igri!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.