Почетна / Фудбал / Партизан

Тошић и Урошевић: Показали смо карактер!

Партизан је победио Молде са 2:1 у првој утакмици баража за Лигу Европе
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалери Партизана рекли су да ништа није готово после прве утакмице са Молдеом.

- Противник је био за нијансу био озбиљнији од претходног јер знају шта раде и шта могу. Није нам било лако. Примили смо гол, али смо показали карактер. Има још много да се игра, озбиљна су екипа на свом терену и биће занимљиво - рекао је Зоран Тошић после утакмице у Београду.

Партизан је победио Молде са 2:1 у првој утакмици баража за Лигу Европе.

Слободан Урошевић је захвалио деци која су била на трибинама.

- Били смо несигурни прво полувреме, лабави у дуелима. Када смо примили гол, на срећу смо успели да дамо брзо. Били смо бољи у другом полувремену. Тренер нам је на полувремену рекао да ништа није било добро, да морамо све, буквално, да поправимо - навео је Урошевић.

Реванш ће се играти следећег четвртка у Норвешкој.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
To za karkter je istina. Momci nisu pali već su odmah uzvratili. Posle šoka i gola Moldea na samom kraju poluvremena brzo i pametno smo odigrali dugačak pas Bambiju na krilo a ovaj pasom po zemlji proigrao Sumu u srcu 16m koji je fintom tela u prijemu napravio sebi prostor za okret i brz šut levicom u malu mrežu. Šteta što su naši zadnji vezni Zdjelar i Šćekić ali i Suma kasnije, u 2.poluvremenu uporno pokušavali dubinskim pasovima po sredini da traže Ožega što je bilo pogrešno jer su u centrali defanzivci Moldea najviše zbijali redove dok su krila bila nepokrivena. Jedino je inteligentni Natko, kad je ušao, odustao od pasova kroz sredinu jer je prepoznao način kako smo dali prvi gol i počeo da širi i šalje duge pasove na krila. Uostalom, i drugi gol smo dali tako što smo ih probili preko krila. Molde je itekako ranjiv pozadi, ali ih tamo treba probijati po receptu kako smo im ovde davali golove. Prodori po krilima do same gol-crte a onda oštre povratne unazad do Ožegovića ili Sume!
Zuk
Da nismo morali da prodajemo najbolje igrace Leonarda,Djurdjevica,Evertona,Milenkovica i sada Pavlovica i Rikarda salili bi se sa Zvezdom i lancano osvajali prvenstva Srbije.To ne odgovara predsedniku Vucicu pa Zvezdi daje visemilionske kredite preko propalih Banaka i dugove tako otpisuju.
dejavu
Od ovakvog razmisljanja nema nista.Valja se boriti i izboriti kao sto je umeo Nikolic.A i danas nismo tako daleko od stvaranja snaznog tima.Na svu srecu i strucni stab je izgleda u stanju to da isprati.Pa evo, Leonardo je slobodan igrac,i njegova prirodna strana je leva,za razliku od Asana koji u stvari igra desno i koji moze,ako se ne dovede drugi,da odmeni pomalo limitiranog Sadika u spicu.Sa Leom vec potpisujem da bismo bili jaci od komsinice,i kakva god da bude logistika na njihovoj strani,mogli bi da se nosimo.Dakle,ako ima volje,ima i nacina.
Zuk
Da nismo morali da prodamo Leonarda Djurdjevica,Evertona,Milenkovica a sada Pavlovica i Rikarda salili bi se Zvezdom i redovno igrali prolece u Evropi.Nismo mi rezimski klub pa moramo svake godine da se osipamo a oni uzimaju kredite od propalih Banaka i dugovi visemilionski im se otpisuju .tako je bilo sa njihovim KK sada i sa FK.Nazalost to je surova realnost i tu nista ne mozemo.Savo Milosevic je lepo rekao da smo mi pastorcad u sopstvenoj drzavi.
Madjionicar
@Zuk Pa, znas kako? Ni nismo morali sve da ih prodamo. Samo primjera radi, Djurdjevica smo prodali Olimpijakosu za 2 i pol milion (u momentu kad je bio prvi strijelac lige i na trzistu vrjedio bar 4), a onda smo sa tim novcem uradili sta? Kupili Sumu za milion i osamsto (u momentu kad je po Transfermarketu vrijedio manje od milion) – znaci, koja je tu racunica? Koliko je tu zapravo ustedjeno/zaradjeno ako je ustedjeno/zaradjeno ista, a rezultate te rokade smo svi vidjeli. Dalje, 'ajde da ne pricam o Leonardu koji je dileja, ali Everton, primjera radi, je samo trebao da mu se podeblja malo ugovor. Znaci, umjesto sto smo ga prodali za manje od milion, pa onda poslije njega doveli Ozegovica, Ivanovica, Nikolica, Mitrovica, Scekica i tako dalje i tako dalje – ti saberi koliko je to para – mogli smo 'ladno da zadrzimo covjeka i imamo sad u timu igraca koji svaku utakmicu bukvalno grize na sredini terena. Znaci, nemoj da mislis da smo mi nesto MORALI i da se lozis na ovo sto Savo sad lupa.
Karlo Veliki
Steta sto odlazi Pavlovic. On je sa 18 godina postao ne stena vec tvrdjava odbrane.
Zole
I u revansu borba 90 min bez opustanja, Sadiku dati jos jednu sansu, ako i tu uprska, saljite ga nazad u Italiju mada mislim da će on svakako grejati tribine kad dovedu novog špica. A ako prodjemo Molde, a ovi ne dovedu špica u rangu Dumbije koji se pominje, onda su prosuli sve dobro odradjeno ovog leta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.