Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан у Малатији без Ивановића, Остојић се опоравио

Утакмица између Малатије и Партизана игра се сутра од 19 сати
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалери Партизана отпутовали су данас у Турску на реванш меч против Малатије у 3. колу квалификација за Лигу Европе.

Тренер црно-белих Саво Милошевић на пут у Анадолију, где Партизан иде са победом 3:1 из првог меча, повео је 21 играча међу којима није Ђорђе Ивановић, али јесте опорављени штопер Бојан Остојић након што је због повреде пропустио гостовање Напретку (1:1) претходног викенда.

На списку су: Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Филип Кљајић, Бојан Остојић, Немања Р. Милетић, Страхиња Павловић, Слободан Урошевић, Периша Пешукић, Игор Вујачић, Рајко Брежанчић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Александар Лутовац, Зоран Тошић, Филип Стевановић, Такума Асано, Лазар Павловић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић и Умар Садик.

Утакмица између Малатије и Партизана игра се сутра од 19 сати.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Kako ono rece Ostojic? Stisni zube? Sjajna strategija!
crni
Dokle amateri da vode Partizan.Savo se ponasa kao muva izmedju dva stakla.Dosta improvizacija u Partizanu i direktnog rada porotiv svoje koristi.Neka svi idu uCZ.
Drinkwater
Nisam imao puno prilike da gledam Vujačića jer crnogorsku ligu baš nešto ne pratim ali onako na prvi pogled ne deluje mi baš fudbalski građen. Nekako mi je suviše kabast sa teškim stubastim nogama, deluje da je spor i ne uliva mi poverenje na štoperu, ali bih iskreno voleo da me demantuje. Ovako van terena, na pripremama u Sloveniji, čini se jako prijatan i duhovit momak, mogao bi ladno da ga staviš u seriju "Budva na pjenu od mora" umesto Mime Karadžića i da ne brineš, ali za štopera u Partizanu potrebno je mnogo nekih drugih kvaliteta. Pitam samo Savu, gde ti je Dinga čoveče!? Igrao rusku ligu, prošao pripreme, igrao kontrolne utakmice u Sloveniji, dao jedan gol glavom na centaršut iz kornera, vidi se da je skočan a i brz, mladi reprezentativac Srbije kod Neška Milovanovića... Za mene će Dinga uvek biti bolji od Vujačića. Neke stvari u Partizanu su mi totalno nelogične. Kraljevi smo apsurda.
Brazilac 11
Trenutno nema pojma, možda bi mogao da bude dobar, ako smrša minimum 10 kg i ako igra svaki dan šah, preferans, a Boga mi i tablić.
BokiUSA
Posle zimskih priprema? Pa manje vremena treba igracu da se spremi sa prelomom noge....
Прикажи још одговора
Zuk
Ivanovic ,smiljanic i Ozegovic nisu ni za klupu.
RED STAR WORLD CHAMPION 91
Ajmo crno-beli oOoOooo...sutra sam za vas. Rivalstvo po strani ali sam za nas fudbal! Zakopajmo ratne sekire
Nemanja
pozdravljam,cestitam na sinocnoj pobedi.U pitanju je srpski fudbal,da ni jedni idrugim ne krecemo od prvog kola u narednim godinama.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.