Почетна / Фудбал / Партизан

УЕФА драстично казнила Партизан, два меча без публике

Партизан ће морати и да плати 24.250 евра због, како је образложено у одлуци Контролног, дисциплинског и етичког тела (ЦЕДБ), бацања тврдих предмета у терен, блокираних степеница, паљења бакљи и расистичких повика са трибина
ФОТО: Н. Неговановић

Фудбалски клуб Партизан кажњен је са две утакмице без публике на свом терену у Европи због неприменерог скандирања навијача против Малатије у првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу Европе, саопштила је УЕФА.

Партизан ће морати и да плати 24.250 евра због, како је образложено у одлуци Контролног, дисциплинског и етичког тела (ЦЕДБ), бацања тврдих предмета у терен, блокираних степеница, паљења бакљи и расистичких повика са трибина.

Партизан има право жалбе.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Kakav k.... "keltski krst". Blage veze nema sa Partizanom. Nama trebaju partizanski i antifašistički simboli jer su nas partizani osnovali a ne Kelti. Pa nismo Seltik jbt već Partizan! Ja bih na tribinu okačio ogroman poster Bate Živojinovića sa partizanskom kapom triglavkom i crvenom petokrakom. Nisu bez razloga poslednje Hitlerove reči pred smrt bile: "Ubijte Batu Živojinovića!" Bata ih je pobio ko zečeva, ne zna im se broja. Oni nam to nikad ne mogu vratiti. Bata ko partizan i neki duhovit slogan uz njega, to je ono što će evrofašiste da pogađa više od svega a ne mogu nijedan valjan razlog da smisle protiv toga da ni nas kaznili. Humor, ironija i satira  su najmoćnija oružja, bar smo za to najtalentovanija nacija. Karamo fašiste al kroz vrhunsko zezanje. Ali to je već umetnost jbg.       
SUDIJA
Baš me interesuje ko je bio prevodilac delegatu utakmice .posle gledanja utakmice koja je po meni protekla sasvim u redu nešto mi smrdi.
Udbaš
Ovaj lik koji govori kako je Tačetka zapretila da će sve klubove protetati u tamo neku ligu i onda su klubovi smirili svoje navijače !!!??! Sokole moj Tačerka je za mesec dana čuvene engleskevhuligane počistila, kakvi klubovi kakvi bakrači. Ona je na stadione poslala sudije, postavljene kamere, i sudoja piše odmah zatvor bez prava žalbe, i doživotna zabrana prosustva svim sportskim događajima! Svi koji izađu,sa robije za ovaj prekršaje, a kažnjeni su kao navijači nekog kluba, u vreme odigravamja utakmice njihovog kluba moraju da se jave u policijsku stanicu!I to traje dok sudija neskine tu zabranu.Ove naše pilićare, na našim stadionima, gde se paljenje baklji, bacanje petardi, i koječega, da hoće država može da počisti za jedan vikeedeći vikend kpliko ćend.Svi ti nazovi navijači iz raznih nazovi klubova, od kojih normalan nemože otići na utakmicu, su obični kriminalci.U tim grupicama se pokupi po stotinak kolovođa,odvale im se bubrezi i pošalju par godina na robiju , bez prava žalbe ?
Dule "Grobar"
Tacerka je tada izjavila cuvenu recenicu - koja je otprilike glasila ovako: Necu dozvoliti da nekoliko grupica ljudi ugrozi posao u kojem se svake godine prometuje 10-ak milijardi funti" (tadasnjih) - reklame, sportska oprema, TV prava i sve drugo sto se realizuje kroz fudbal u Engleskoj, unutar jedne sezone.
Goran
Tačno poreklo pojma Cigani dolazi od vizantijske grčke reči "atsinganoi" ili "athinganoi", što bukvalno znači "nedodirljivi"
Линекер
Сад ће Професор да се жали. Онако филосовски и на латинском. А УЕФА, импресионирана, смањује казну и враћа вам 44000 евра. За ћевапе.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.