Почетна / Фудбал / Партизан

ЦРНО-БЕЛИ ПРЕД ДЕРБИ - Здјелар: Да покажемо ко смо! Ивановић: На победу

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 сати на стадиону „Рајко Митић”
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Партизана Саша Здјелар пред 160. вечити дерби са Црвеном звездом рекао је да очекује добру утакмицу, која ће бити ново доказивање за оба ривала.

- Ово је нова утакмица, неки нови дерби, ново доказивање и доноси нешто ново. Како нама тако и њима. Ми смо у мало лошијој ситуацији и имамо борбу за трећу позицију и даћемо све од себе да добро уђемо у утакмицу. Очекујем добру утакмицу и добру атмосферу, да људи у Србији виде добру представу - рекао је Здјелар новинарима у СЦ „Телеоптик”.

Црвена звезда и Партизан улазе у вечити дерби после пораза од Чукаричког односно Радничког из Ниша.

- Није лако ни нама ни њима, из пораза у дерби. Утакмица у Нишу се играла под чудним околностима и мислим да нисмо заслужили да изгубимо. То је иза нас. Сада имамо нову утакмицу - рекао је он и објаснио да не осећа притисак.

- То је за мене лично јака реч. Немамо притисак, изађемо и играмо утакмицу 90 минута, а у петак је већ нови дан. То је само 90 минута, како год то видео неко са стране. То је само фудбал. Не идемо у рат, већ да одиграмо утакмицу и да покажемо ко смо, да одиграмо што је боље могуће и да победимо - закључио је Здјелар.

Његов саиграч Ђорђе Ивановић рекао је да његова екипа спремна за дерби.

- Дерби очекујемо у доста добром расположењу. Ухватили смо ритам, без обзира како смо прошли у Нису. Спремни смо, очекујем победу - рекао је Ивановић.

Нападач црно-белих истакао је да његов тим зна да се носи са свим оним што дерби доноси.

- Сигурно да утакмица носи велики притисак, али ми знамо да се изборимо са тим. Надам се да ћемо тријумфовати - поручио је Ивановић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 сати на стадиону „Рајко Митић”.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

beograd
Zdela je prevara od igrača!Guraju ga svi a on prosek srpske lige!
Laza
Navijac sam Partizana preko 50 godina, ali sad molim fudbalere Partizana da ne lupetaju vise, Treba da budu srecni ako osvoje 4 mesto,
Sale
Mi smo 5. mesto!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.