Почетна / Фудбал / Партизан

Обележен јубилеј - Партизанови клубови 100 и 200!

Вучелић се захвалио свим играчима пожелевши им нове спортске победе у дресу Партизана
ФОТО: partizan.rs

У трофејној сали ФК Партизан обележен је мали јубилеј посвећен играчима који су у садашњем тиму црно-белих уписали више од сто односно двеста утакмица.

Јубиларном Клубу 100 придружили су се: Филип Кљајић (107), Немања (Г) Милетић (129), Зоран Тошић (125), Данило Пантић (148) и најмлађи међу лауреатима по броју утакмица Немања (Р) Милетић са 101 утакмицом.

У златни Клуб 200 своја имена су уписали: Мирослав Вулићевић (214), Милан Смиљанић (233), као и Владимир Стојковић (220).

Пре саме церемоније уручења признања, плочица са угравираним именима са бројем утакмица, као и урамљеним дресовима са потписима првотимаца, присутнима се обратио председник Милорад Вучелић, који је истакао важност освајања трофеја Купа Србије и прве полуфиналне утакмице коју црно-беле очекује у среду на стадиону Партизана (ФК Партизан је освајач 15 трофеја Купа Србије од тога три у низу претходних година).

− Појединици који су данас овде, били су и директни учесници у његовом освајању, а за овај клуб поред њега, доносили титуле и дупле круне, играли Европу и сада ушли у тај чувени Клуб 100 и Клуб 200. Има много играча који су својим играњем дали допринос Партизану и такође уписали велики број утакмица, али који сада нису у овом тиму, а које такође поздрављамо. Они коју су до недавно били са нама и чинили неизоставну карику овог тима по учинку и броју утакмица су такође и Небојша Кића Косовић и Марко Јанковић − истакао је Вучелић

Вучелић се захвалио свим играчима пожелевши им нове спортске победе у дресу Партизана.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nenad
Jedini klub na svetu koji broji pripremne utakmice i utakmice na male golice.
Samo pitam
A gde je Saša Ilić u ovoj grupi?
Pratilac
Kad je to Filip Kljajic stigao da odigra 107 utakmica? Jel' to racunate i sedenje na klupi?
Alan Brut
Vucelicev sistem zaglupljivanja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.