Почетна / Фудбал / Партизан

Лазетићу „пале акције”, Вучелић за Столицу

Партизан још није изабрао шефа стручног штаба, иако је прошло већ седам дана од оставке Зорана Мирковића
ФОТО: В. Марковић

У „црно-белом дневнику”, под датумом – понедељак, 11. март, пише: тренер Зоран Мирковић поднео је неопозиву оставку. У „преводу”, од тада је прошло седам дана, а Партизан још није изабрао новог шефа струке?!

У међувремену, тим је у две утакмице предводио Жарко Лазетић, с половичним успехом – убедљивим тријумфом против Напретка у Крушевцу (4:0) изборен је пласман у полуфинале Купа Србије, поразом у Хумској од Спартака (1:3) везан је трећи неуспех у првенству.

Наводно, дуели са Чарапанима и Голубовима међу члановима Управног одбора црно-белих „водили” су се као – тестови за младог стручњака: у случају два славља, највероватније, био би му смакнут префикс – в.д.

Међутим, пошто се то није догодило...

Лазетићу су, по свему судећи, „пале акције” да и званично постане наследник Зорана Мирковића, подсетимо, од августа му је, уз Гордана Петрића, био најближи асистент. Што би се рекло: десна рука.

Први избор председника Милорада Вучелића за наследника Зорана Мирковића је - Илија Столица!

Са младим стручњаком, у претходне две године довођеним чак три пута у везу са црно-белима, још нису започети званични разговори, што не значи да – од данас неће!

Међутим, Столица, иако је расположен за долазак у Хумску, овог пута би инсистирао и на гаранцији договора, претходни пут, малтене, била је утаначена и промоција, па... Искочио је Мирковић!

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zum
Što se mene tiče Marko Nikolić uvek treba da ima otvorena vrata u Partizanu. Prošli put se vratio kada niko nije hteo, uzeli sa njim duplu krunu. Doktor za derbi, kada je utakmica 0:0 i u 60-tom minutu, nisam imao brigu, igrači trče i bore se do zadnjeg minuta i melju protivnike. Naravno da se nakupi para u inostranstvu, isto tako i iskustva sa stranim igračima itd. pa neka se vrati. U medjuvremenu neka ga pitaju za savet ko od trenera ima to nešto da vodi Partizan.
Crvenka
Tako je Vučela, dovedi Stolicu, trebao si ga dovesti odma posle Marka Nikolića...!!!
JUG
Vučeliću ODLAZI !
I. G.
Какве је резултате постигао до сада Столица? Да вас подсетим да је под неким чудним околностима и отишао из клуба. Не надам се било каквом успеху клуба док је води оваква управа, али ћемо са Столицом дефинитивно угасити за неки дужи период.
Zole
Madjionicar ti si sigurno pametniji od Marka Nikolica, koji je licno predlozio Stolicu za svog naslednika, ajde cuti molim te. Smatram da je talentovan strucnjak i da mu treba dati sansu, ako se ne pokaze lako je zameniti ga. Ne vidim ko bi drugi seo na klupu, kada je klub u ovakvom haosu. Ti bi verovatno voleo da opet dodje Djukic i da igramo jalov fudbal bez energije, da nas zvezda ponizava u derbiju i da izgubimo titulu u novembru. Mani se"poznavaoce fudbala" te ideje... Da je Djukic neki trener ne bi jos bio bez angazmana, nece ga niko jer je prevara trenerska
Madjionicar
@Zole Vozdovac je igrao isto i prije i poslije Stolice, ali je Stolica zato pokazao koliko ne zna kad je otisao u sredine gdje se traze rezultati. Meni je samo smijesno koliko si ti stvorio neku sliku o njemu kao da je covjek pitaj-ti-Boga-ko, a objektivno vise se o njemu pise i zna kroz skandale i neodmjerene i neprofesionalne izjave nego kroz njegov trenerski rad. Jos jedna interesantna stvar, ali koja zato govori vise od milion bilo kakvih rijeci o tome koliko si neobjektivan je ta da o Djukicevim rezultatima pricas kao samo o plodu tamo neke srece, ali je zato Stolica kome su u rezimeu kao najveca trenerska ostvarenja pobjede nad Partizanom i Zvezdom sta? Strucnjak? Kao da niko drugi u nasoj ligi nije nikad pobjedio Partizan i Zvezdu, pa je to toliko neko zivotno ostvaranje i dolaz necijeg kvaliteta. A kad je Djukic oducio od fudbala Nikolica i u direktnom duelu ga razbio 4:0 na Nikolicevom terenu, sta je to bilo? Koliki je onda po tvoj logici tek Nikolic neznalica? E moj Zole...
Прикажи још одговора
Zuk
Dok je Vazura u Partizanu crno,crnje i najcrnje.Covek je neznalica sa kupljenom diplomom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.