Почетна / Фудбал / Партизан

Зоран Тошић: Дерби је права шанса да се приближимо Звезди!

Партизан има 15 бодова мање од лидера Црвене звезде, као и шест мање од нишког Радничког, али ће се пред плеј-оф поделити бодови
ФОТО: ФК Партизан

Најискуснији фудбалер Партизана Зоран Тошић изјавио је да је тријумф у вечитом дербију права прилика да се његов тим приближи Црвеној звезди на табели Суперлиге Србије.

Тошић истиче да га радује победа на гостовању Бачкој (3:0) и да доноси дозу самопоуздања пред дуел на „Маракани“, али и меч пре тога са Пролетером у Хумској.

- Морамо да наставимо да ређамо победе, поготово што је дерби близу и да бисмо у што бољем расположењу дочекали ту утакмицу. Желимо да се приближимо ривалу и нема боље сансе од дербија. То нам је шанса да се укључимо у трку - рекао је Тошић.

Некадашњи српски репрезентативац признаје да црно-белима недостају победе у низу.

- Драго ми је што смо у Бачкој одиграли утакмицу бас онако како смо желели. Фали нам континуитет да заређамо победе и да вратимо поштовање према Партизану, да се противници поново плаше када играју против нас.

Он је додао да је почетак пролећног дела сезоне отворен на прави начин.

- Битно је било да запоцнемо други део сезоне победом. Отворили смо је на време и олаксали сами себи да имамо мирнију утакмицу. Без примљеног гола, три постигнута, леп почетак - поручио је бивши везиста Манчестер Јунајтеда, Келна и московског ЦСКА.

Тошић, асистент код првог гола Немањи Николићу, наглашава да и даље није на свом најбољем нивоу.

- Асистирао сам случајно, али битно је да смо постигли погодак. После дужег времена сам почео утакмицу, то ми је најбитније од свега. Још сам далеко од правог ритма и знам да могу много боље. Осећам се доста добро, сигуран сам да ће форма да се подиже из утакмице у утакмицу. Могу да помогнем екипи и бићемо јос бољи - закључио је Тошић.

Партизан и даље има 15 бодова мање од лидера Црвене звезде, као и шест мање од нишког Радничког, али ће се пред плеј-оф поделити бодови.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sauron
Hahahahah, odavno ništa smešnije pročitao nisam!
Marko Pavlović
Jeste.
Daki
Alo bre, vi prvo treba da se približite Radničkom, oni su drugi, daleko ste od Zvezde...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.